duminică, februarie 25, 2024

Un fost concurent Mireasa și-a cerut iubita în căsătorie. Cum a arătat momentul logodnei?

MedicalUn fost concurent Mireasa și-a cerut iubita în căsătorie. Cum a arătat momentul logodnei?

Aron și-a cerut iubita în căsătorie. Fostul concurent din sezonul 5 Mireasa i-a oferit inelul mult așteptat femeii care îi va dărui în curând un copil.

Cererea în căsătorie a avut loc în Tenerife. Gabriela, care este însărcinată, i-a spus un mare „Da” iubitului său. Aron a publicat pe rețelele sociale imagini de la momentul cererii în căsătorie. Fostul concurent al sezonului 5 Mireasa le-a arătat celor care îl urmăresc pe rețelele sociale cum s-a petrecut exact momentul cererii. În timp ce Gabriela credea că se află la o ședință foto la malul mării, Aron s-a așezat în genunchi și i-a făcut acesteia o declarație de dragoste.

„Draga mea iubită, să știi că ești tot ce am avut mai bun pe lume. Vreau ca viitorii noștri copii să-ți poarte zâmbetul ăsta minunat și ochii din cap. Să știi că te iubesc nespus! Vrei să fii soția mea?”, a spus Aron, iar Gabriela a spus de trei ori „Da”.

Aron din sezonul 5 Mireasa și-a cerut iubita însărcinată în căsătorie

„Un ,,DA” cat un milion de cuvinte!
Cu nespuse sentimente de emotie, fericire si dragoste mi-am dorit ca acest moment ce a sosit sa fie unul de neuitat!
Iti multumesc ca ai aparut in viata mea si esti atat de perfecta! Abia astept sa ne petrecem intreaga viata impreuna, ca o familie!
Te iubesc!”, a scris Aron în dreptul videoclipului.

Aron de la Mireasa sezonul 5 va avea un băiețel: ”Dragilor, cu nerăbdare și inima la gură vă anunțăm că în Familia Aron va sosi un băiat. Te iubim, baby A.”, a scris Aron pe contul său de Instagram.

În urmă cu mai multe săptămâni, Aron și Gabriela anunțau cu bucurie că vor deveni părinți. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt de nedespărțit de când s-au cunoscut.

”Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea pe care am avut-o atunci când am aflat că vom fi părinți. Mulțumim bunului Dumnezeu pentru acest dar minunat! Stați aproape, vor urma mai multe detalii!”, scria atunci Aron pe contul său de Instagram.

Aron a fost concurent în sezonul 5 Mireasa, însă nu și-a găsit jumătatea acolo. Tânărul a fost însoțit de bunica sa în competiție. Aron a fost băiatul care a intrat primul într-o relație în sezonul 5 Mireasa, însă nu a fost de lungă durată. Aron a ieșit la primul date cu Alexandra, de care a spus că se simte foarte atras, s-au declarat un cuplu, însă cei doi s-au despărțit la scurt timp. Mai târziu, în competiție a intrat Elena, o tânără care s-a arătat interesată de Aron. Cei doi s-au sărutat, dar nu au ajuns să formeze un cuplu. Tânăra i-a spus lui Aron că nu-și dorește o cununie religioasă, pentru că nu e de acord cu un pasaj din ceea ce rostește preotul și anume cel în care spune că „femeia trebuie să se supună bărbatului”. Aron a întrerupt atunci interacțiunea cu Elena, precizând că el ține foarte mult la tradițiile care țin de biserică, tatăl său fiind preot. Aron a părăsit competiția Mireasa singur, însă și-a găsit jumătatea în afara competiției.

Vezi si alte articole...