miercuri, iulie 17, 2024

Un loc de joacă din Sectorul 4 a fost reabilitat. Copiii sunt așteptați la joacă

Din OrasUn loc de joacă din Sectorul 4 a fost reabilitat. Copiii sunt așteptați la joacă


Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat pe Facebook finalizarea lucrărilor de reabilitare a unui loc de joacă situat pe strada Covasna nr. 6-8. Acest spațiu modern și colorat este acum deschis pentru copii, înconjurat de arbori impunători, cu coroane generoase, care oferă umbră în zilele călduroase de vară.

Lucrările de amenajare au inclus instalarea unui tartan, a balansoarelor, toboganelor și leagănelor. Primarul îi așteaptă pe cei mici să se bucure de noul loc de joacă situat în apropierea casei lor.

Daniel Băluță a distribuit și imagini aeriene din șantierul de la Piața Eroii Revoluției, datate 24 august. Aici, se desfășoară lucrări de modernizare care vizează transformarea zonei și îmbunătățirea siguranței pietonilor și a șoferilor. Printre acestea, se numără construcția de pasaje subterane pentru pietoni, care vor facilita legătura cu stațiile de metrou și tramvai din zonă. Această schimbare va contribui la traversarea mai rapidă a intersecției și va reduce numărul accidentelor rutiere în zonă.

Primarul Daniel Băluță a distribuit filmarea realizată cu drona, pe pagina sa de Facebook, însoțită de următorul mesaj:

Curată, ordonată și, de ce nu, cu importante accente moderne, de inspirație arhitecturală occidentală.
Așa va arăta Piața Eroii Revoluției, după finalizarea lucrărilor de regenerare urbană pe care le avem acum în derulare și care pe de o parte, vor crește siguranța pietonilor ce traversează zona, iar pe de altă parte, vor sigura mai multă fluență în trafic pentru șoferii obligați să piardă zilnic minute bune în această intersecție deosebit de aglomerată.

Vezi si alte articole...