sâmbătă, septembrie 23, 2023

Un local de pe Șoseaua Mihai Bravu a fost închis duminică, 10 septembrie, întrucât nu deținea autorizație

Din OrasUn local de pe Șoseaua Mihai Bravu a fost închis duminică, 10 septembrie, întrucât nu deținea autorizație


Un local din Sectorul 2 al Bucureștiului, care ar fi fost frecventat de către membrii unor grupări interlope, a fost închis duminică, 10 septembrie, din cauza lipsei de autorizații. Acest club este situat pe Șoseaua Mihai Bravu și a funcționat timp de peste zece ani. El a devenit cunoscut în urma unui incident petrecut acum 13 ani, când unul dintre fiii lui Nuțu Cămătaru a fost condamnat definitiv la închisoare pentru că a comis o agresiune acolo.

Poliția Capitalei a informat într-un comunicat de presă că o echipă formată din reprezentanți ai mai multor instituții cu atribuții în acest domeniu a efectuat o verificare la acest local din Sectorul 2 al Bucureștiului, în cadrul căruia se organizau diverse evenimente. S-a constatat că acest local nu deținea numeroase autorizații necesare și a fost sancționat cu o amendă în valoare de 10.500 de lei.

La fața locului, s-a constatat faptul că localul respectiv își desfășoară activitatea, fără a deține autorizație de funcționare sau altă autorizație care să îi permită efectuarea de activități comerciale. În urma acestor constatări, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 10.500 de lei.
De asemenea, s-a dispus oprirea temporară a activității localului și sigilarea blocului alimentar de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului.


Se desfășoară investigații pentru presupusa săvârșire a infracțiunii de evaziune fiscală, iar se va sesiza autoritatea de parchet competență în acest sens. Conform informațiilor furnizate de G4Media, acest club este binecunoscut și a fost în activitate timp de peste zece ani. S-a spus că localul era frecventat de către persoane asociate cu mediul interlop.

I.N. Balint, unul dintre fiii lui Nuțu Cămătaru, a fost condamnat definitiv în anul 2015 la o pedeapsă de șapte ani și patru luni de închisoare pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. El, împreună cu un complice, a atacat cu un cuțit un bărbat în acel local în septembrie 2010, conform informațiilor de pe stirileprotv.ro.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro