marți, iunie 6, 2023

Un medic din București a încercat să se sinucidă cu o armă airsoft

Din OrasUn medic din București a încercat să se sinucidă cu o armă airsoft

Joi, 11 mai 2023, în București, un medic a încercat să-și ia viața. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, este medic ginecolog la Maternitatea Polizu, conform Observatornews.ro. Incidentul a avut loc în apartamentul său din Sectorul 1 al Capitalei.

În jurul orei 18:00, medicul s-a împușcat cu o armă airsoft, utilizând bile de cauciuc. Ca urmare a acestui act, bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență București. Motivul care l-a determinat pe medic să recurgă la acest gest extrem nu este încă cunoscut. Cu toate acestea, rudele sale au declarat autorităților că acesta suferea de depresie și era sub tratament. Condiția depresivă a medicului persistă de peste un an, după ce una dintre pacientele sale ar fi decedat.


Medicul deținea legal arma folosită în tentativa de sinucidere încă din anul 2021.

Apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut de fiica medicului, care l-a descoperit împușcat în cap. La locul incidentului au sosit mai multe echipaje de poliție și pompieri. Vecinii medicului nu au auzit zgomotul împușcăturii, ci doar un țipăt. Din acest motiv, au presupus că bărbatul a căzut dintr-un copac. Odată ce s-a constatat că acesta era rănit, medicul a fost transportat la spital și a suferit o intervenție chirurgicală de urgență.

În prezent, echipele de criminaliști iau în considerare două posibilități:

  1. Tentativa de sinucidere.
  2. O descărcare accidentală a armei.

Investigațiile sunt în curs pentru a determina în mod precis circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro