sâmbătă, decembrie 9, 2023

Un șofer a ajuns în această dimineață cu mașina direct pe șina de tramvai, la Depoul Alexandria, iar linia 32 a fost blocată

Din OrasUn șofer a ajuns în această dimineață cu mașina direct pe șina de tramvai, la Depoul Alexandria, iar linia 32 a fost blocată

În această dimineață, un șofer a ajuns cu mașina pe șinele de tramvai, blocând linia 32 chiar în apropierea Depoului Alexandria. Potrivit martorilor, o coadă de tramvaie s-a format până la Piața Rahova.

„Blocat 32 la piață”, scria Giorgian L, vineri dimineață, 17 noiembrie, ora 5:34, într-o postare pe grupul de Facebook „Ești din Rahova dacă…”.

Locuitorii din Sectorul 5 al Bucureștiului, care utilizează linia 32 pentru a ajunge în centrul orașului, au devenit obișnuiți cu situații în care tramvaiele sunt blocate din diverse motive. Uneori, acestea rămân în imposibilitatea de a circula din cauza gazonului de pe șine. Cu toate acestea, situația de data aceasta a fost diferită.

Un șofer a intrat direct cu mașina pe șinele de tramvai la Depoul Alexandria, blocând astfel linia 32. Autoturismul avea plăcuțe de înmatriculare din Bulgaria. Se pare că, în încercarea de a scoate mașina de pe șine, șoferul sau martorii au încercat să utilizeze o piatră sub roata mașinii pentru a crea o „scară”, însă această tactică nu pare să fi avut succes.

„Tare asta, cu piatra la roată pe linia de tramvai 🤣
Să nu o ia la vale 🤣🤣, s-a amuzat un membru al grupului de Facebook „Ești din Rahova, dacă…”

Modul în care șoferul a ajuns cu mașina pe șinele de tramvai și durata blocării liniei 32 în această dimineață nu sunt cunoscute. Până în prezent, Societatea de Transport București (STB) nu a furnizat nicio informație oficială cu privire la acest incident.

Ce spun alți internauți:

Chiar în fiecare zi probleme”, zice Emil D.
„Un început de zi bun..”, zice Iulian I.

Joi seara, 16 noiembrie, linia 32 a fost afectată de o defecțiune în stația Piața Rahovei de pe Calea Rahovei, pe sensul spre depoul Alexandria. Potrivit Societății de Transport București (STB), tramvaiele au rămas blocate timp de 25 de minute, în intervalul orar 20:35 – 21:00.

De asemenea, marți, 14 noiembrie, un tramvai de pe linia 32 s-a blocat în gazonul de pe șine.

Vezi si alte articole...