marți, iunie 18, 2024

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a căzut în calea de rulare, duminică seara, în stația de metrou Tineretului

Din OrasUn tânăr în vârstă de 24 de ani a căzut în calea de rulare, duminică seara, în stația de metrou Tineretului

Duminică seară, în stația de metrou Tineretului, un tânăr în vârstă de 24 de ani a căzut în calea de rulare, determinând reorganizarea circulației trenurilor între stațiile Piața Unirii 2 și Constantin Brâncoveanu în sistem pendulă. Incidentul a avut loc pe sensul de mers către Eroii Revoluției, conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN.

Echipajele SMURD au fost solicitate de către personalul Metrorex pentru a interveni și a acorda îngrijiri medicale tânărului. Acesta a fost scos din pericol și i s-a acordat primul ajutor. Din păcate, starea victimei era gravă, iar în consecință, a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din București.

„La data de 12 noiembrie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, telefonic, de către Dispeceratul Metrorex cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în stație”, se precizează într-un comunicat transmis de polițiști.

Autoritățile au intervenit rapid la locul incidentului și au constatat că informațiile primite sunt corecte, referindu-se la un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Echipa formată din polițiști și reprezentanți Metrorex va iniția o anchetă pentru a elucida în detaliu circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

„Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public – Serviciul Poliției Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, transmite Poliţia Română, citată de Antena 3 CNN.

Vezi si alte articole...