luni, iulie 15, 2024

Unde poți să vezi confruntarea dintre România și Olanda în București

Din OrasUnde poți să vezi confruntarea dintre România și Olanda în București

Astăzi, meciul crucial dintre România și Olanda la EURO 2024 poate fi urmărit în diverse locuri din București, oferind suporterilor o atmosferă vibrantă și aproape la fel de intensă ca cea de pe stadioanele din Germania. Iată câteva dintre cele mai populare locuri unde poți să te bucuri de meci împreună cu alți fani ai „tricolorilor”:

Fan Zone Piața George Enescu: Amplasată în centrul Bucureștiului, aici ai acces la un ecran de mari dimensiuni, unde se așteaptă aproximativ 2.000 de pasionați ai fotbalului pentru a susține echipa națională.

Parcul Obor, Sector 2: La inițiativa Centrului Cultural Mihai Eminescu, Primăria Sectorului 2 a creat un spațiu special pentru vizionarea meciului, unde suporterii sunt invitați să creeze o atmosferă memorabilă.

Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza): Cunoscut pentru atmosfera sa vibrantă, Parcul IOR a găzduit mulțimea de fani ai „tricolorilor” în timpul meciurilor din grupe. Aici sunt pregătite locuri atât pe scaune, cât și în picioare, pe Insula EURO (Pensionarilor).

Stadionul „Arcul de Triumf” și Stadionul „Giulești”: Accesul este liber începând cu ora 18:00, iar meciul va fi transmis pe tabelele de marcaj ale ambelor stadioane, oferind o experiență apropiată de cea din tribune.

În plus, terasele, barurile și restaurantele din București vor fi pline de microbiști în așteptarea victoriei, cu localurile din centrul orașului fiind destinații populare pentru suporteri datorită accesului ușor către Piața Universității, loc ideal pentru a sărbători un posibil succes al României.

Indiferent de locul ales, atmosfera va fi una plină de entuziasm și energie, oferind o alternativă memorabilă la vizionarea meciului de la confortul casei.

Vezi si alte articole...