sâmbătă, iulie 20, 2024

UPDATE – O navă sub pavilion Ucraina a cerut ajutorul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare/ O persoană a căzut peste bord, la aproximativ o milă marină de Sfântul Gheorghe/ Căutările, suspendate

EconomieUPDATE - O navă sub pavilion Ucraina a cerut ajutorul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare/ O persoană a căzut peste bord, la aproximativ o milă...

UPDATE – Reprezentanţii ARSVOM au anunţat că, la ora 17.25, Centrul Maritim de Coordonare a suspendat căutările şi a dispus ca SAR APOLLO să se întoarcă în Portul Sulina.

ŞTIREA INIŢIALĂ – ”În dimineaţa zilei de 10.02.2024, Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solicitat intervenţia Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) pentru a efectua o misiune de căutare şi salvare, la aproximativ o milă marină de Sfântul Gheorghe. Echipajul navei NAFTERUDOVOZ-45M, sub pavilion Ucraina, anunţă că a avut loc un incident MOB, o persoană a căzut peste bord”, a transmis, sâmbătă, ARSVOM.

Sursa citată a precizat că în locul indicat s-a deplasat nava SAR APOLLO, din cadrul ARSVOM, fiind declarată coordonator operaţiuni de căutare la faţa locului, dar şi o ambarcaţiune MAI.

”Acestea au început operaţiunea de căutare. Precizăm că şi la această oră intervenţia este în curs de desfăşurare”, a mai transmis sursa citară.

 

 

Vezi si alte articole...