sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

UPDATE – Şeful CNAIR anunţă că a fost respinsă contestaţia care viza licitaţia pentru construcţia ultimului lot al Autostrăzii de Centură Bucureşti, iar contractul va fi semnat în cel mai scurt timp / Investiţie de 815 milioane de lei

EconomieUPDATE - Şeful CNAIR anunţă că a fost respinsă contestaţia care viza licitaţia pentru construcţia ultimului lot al Autostrăzii de Centură Bucureşti, iar contractul va fi semnat în cel...

UPDATE: Reprezentanţii CNAIR au precizat ulterior că valoarea proiectului este 815 milioane de lei, nu de euro cum a transmis iniţial directorul CNAIR. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Veşti bune pentru construcţia ultimului lot al A0 (Autostrada de Centură Bucureşti)! CNSC a respins astăzi contestaţia formulată de Intrakat.Din acest moment putem începe procedurile pentru semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia lotului1 al A0Nord”, a anunţat, vineri seară, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

Directorul CNAIR a precizat că instituţia va solicita firmei italiene Pizzarotti să aducă în cel mai scurt timp toate documentele necesare semnării contractului.

Construcţia Lotului 1 al A0 Nord cu, o lungime de 17,5 km şi o valoare de 815,07 milioane de euro (fără TVA), este finanţată prin Programul Transport (PT).

Constructorul va avea la dispoziţie 12 luni pentru proiectare şi 22 de luni pentru execuţia lucrărilor.

 

 

Vezi si alte articole...