joi, martie 23, 2023

Vreme instabilă în București, conform ANM

Deși în acest weekend bucureștenii se pot...

Urmărire pe străzile din Bucureşti, după ce un şofer băut nu a oprit la semnalul polițiştilor. Trei persoane, rănite în incident

Din OrasUrmărire pe străzile din Bucureşti, după ce un şofer băut nu a oprit la semnalul polițiştilor. Trei persoane, rănite în incident

Un şofer de 31 de ani care a băut alcool şi a consumat substanţe interzise a ignorat semnalele poliţiştilor, şi-a continuat drumul şi a lovit o maşină de poliţie pe șoseaua Colentina din Bucureşti.

„La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe bd. Camil Ressu. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și a încercat să se sustragă, continuându-și deplasarea”, a transmis Poliția Rutieră.

În acel moment, echipajele de Poliție au pornit în urmărirea şoferului, cerând prin stație sprijin colegilor aflați în apropiere.

Când bărbatul urmărit a ajuns pe șoseaua Colentina, la intersecția cu strada Cremenița, a lovit o maşină de poliție. Din accident a rezultat rănirea polițistului care conducea autospeciala de Poliție și a colegului său, dar și a pasagerului din autovehiculul urmărit.

„Conducătorul autovehiculului urmărit a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l, precum și cu aparatul Drugtest, care a relevat prezența unei substanțe interzise în organism”, a precizat Poliția Rutieră.

Bărbatul de 31 de ani a fost condus la sediul INML pentru recoltarea de mostre biologice, iar cercetările continuă pentru a se stabili măsurile legale care vor fi luate.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro