sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Urmează să fie montate camere de supraveghere la toate școlile și grădinițele din Sectorul 4

Din OrasUrmează să fie montate camere de supraveghere la toate școlile și grădinițele din Sectorul 4


Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a comunicat cetățenilor din zona pe care o administrează că va avea loc instalarea de camere de supraveghere la toate școlile și grădinițele din sector. Această măsură are scopul de a asigura o stare de siguranță pentru copii. Siguranța celor mici reprezintă o prioritate atât pentru părinți, cât și pentru personalul didactic. Primăria Sectorului 4 se angajează să sprijine acest aspect prin montarea camerelor de supraveghere în toate instituțiile de învățământ din sector.

Anunțul a fost făcut de primarul Daniel Băluță pe pagina sa oficială de Facebook. Pe lângă asigurarea siguranței copiilor, primarul a subliniat că această inițiativă vizează și siguranța profesorilor. Iată mesajul transmis către bucureșteni:

Montăm camere video în toate școlile și grădinițele din sectorul nostru!
Este o măsură eficientă pentru a crește siguranța copiilor noștri și a cadrelor didactice, pe toată perioada în care aceștia se află în unitățile de învățământ.


Inițiativa Primăriei a fost întâmpinată cu entuziasm de bucureșteni, care consideră montarea camerelor de supraveghere o idee excelentă. Iată câteva dintre comentariile lăsate de oameni la postarea primarului:

  • „Siguranța copiilor primează, bravo!”
  • „Felicitări! Poate se mărește și numărul de agenți de securitate.”
  • „O inițiativă foarte bună, pentru siguranța copiilor.”
  • „O inițiativă minunată!”
  • „Excelenta idee.”

În plus, cetățenii au transmis primarului Daniel Băluță că ar dori ca astfel de camere de supraveghere să fie montate și în locurile de joacă pentru copii și în parcurile din Sector.

Același lucru trebuie și în parcurile pentru copiii din S4, arondate blocurilor pentru supravegherea mobilierului din dotare și utilizarea lor în scopul destinat (poate se diminuează distrugerea).


Rămâne de văzut dacă primarul va lua în considerare propunerea făcută de locuitorii din Sectorul 4.

Vezi si alte articole...