miercuri, aprilie 17, 2024

Vacanță plănuită în Budapesta cu aterizare la București

Din OrasVacanță plănuită în Budapesta cu aterizare la București

O femeie din Australia a planificat o vacanță la Budapesta împreună cu prietenul ei, dar au ajuns în schimb la București. Prietenul ei a dorit să îi ofere o surpriză și a achiziționat, din greșeală, bilete de avion către București.

Cei doi și-au dat seama de eroare doar când au ajuns la aeroport și au observat că numărul de poartă indica „București”. Sophe Alice, australianca, a împărtășit experiența ei pe contul său de TikTok și a declarat că inițial intenționau să ajungă la Budapesta, dar s-au trezit ajungând în București. În comentariile de sub postare, femeia a fost întrebată dacă a vizitat România și și-a continuat călătoria aici, la care a răspuns:

„Da, am fost. Normal că am fost. A fost grozav!”

Ulterior, pentru a clarifica situația pentru urmăritorii săi de pe Tik Tok, ea a explicat ce s-a întâmplat și cum a decurs experiența.

„Deci, prietenul meu cel mai bun locuiește în Australia. El a venit și m-a surprins, spunându-mi că a organizat o excursie pentru noi. A spus că mergem undeva în estul Europei. Și am ajuns la București. A fost minunat!”

Alice și prietenul ei au vizitat numeroase atracții turistice în România și în București. Pe parcursul călătoriei lor, Alice a postat imagini cu locuri precum Arcul de Triumf, Centrul Vechi și Palatul Parlamentului.

Cei au vizitat și Castelul Bran. Clupul video postat pe Tik Tok a devenit viral. Postarea a atras milioane de vizualizări și sute de mii de aprecieri, iar mai mulți utilizatori au adăugat comentarii la clipurile video, fie ironizând situația, fie lăudând România. Unul dintre internauți a făcut o glumă, sfătuind-o să nu confunde Australia cu Austria. Iată câteva dintre comentariile utilizatorilor Tik Tok:

  • „România este cel mai subestimat loc, dintre toate orașele în care am fost – sunt atât de multe de făcut acolo! S-a întâmplat cu un motiv”
  • „Bine ați venit în București!”
  • „Am fost în România în urmă cu 4 ani și am avut o vacanță minunată. Iubesc România!”.

Vezi si alte articole...