vineri, aprilie 19, 2024

Valentin a fost agresiv cu Antonia la petrecere! Ce s-a întâmplat între ei?

MedicalValentin a fost agresiv cu Antonia la petrecere! Ce s-a întâmplat între ei?

Valentin a avut un gest nepotrivit față de iubita lui la petrecerea de sâmbătă. Acesta a bruscat-o în timp ce fata se afla pe ringul de dans.

La petrecerea de sâmbătă, Valentin a făcut un gest agresiv față de Antonia. Aflată pe ringul de dans, fata a fost trasă cu putere de mână de iubitul ei.

Mai târziu, discutând, ea i-a cerut socoteală pentru ce a făcut. Însă băiatul avea nemulțumirile lui și se concentra doar pe ele.

Valentin a făcut un gest agresiv față de iubita lui. Cum explică

”De ce mă tragi așa pe mine? M-am și înroșit”, a spus Antonia. Pe ringul de dans, băiatul a mers la ea și a tras-o agresiv de mână. Pe terasă, Antonia stătea pe canapea, iar iubitul ei în picioare, în fața ei.

Când fata a vrut să încheie discuția, Valentin s-a pus în fața ei, refuzând să o lase să plece. ”Spune, mă iei la mișto? Eu sunt papițoiul tău?! Nu-mi mai spune să mă dau din fața ta, nu-ți merg chestiile astea cu mine”, i-a spus tânărul.

Mai târziu, îi zicea că poate a exagerat, dar trebuie să-i arate mai mult respect.

”Cum ceri tu respect dacă nu oferi?”, a întrebat Simona Gherghe în emisia live din 11 martie 2024. ”Eu am mai tras-o așa de mână. Ea tot așa, fuge la petrecere.”, a explicat Valentin, încercând să-și găsească scuze pentru gestul deplasat.

”Am strâns-o mai tare, nu a fost cu intenție de agresiune”, a mai afirmat el. De cealaltă parte, Antonia a amintit că ei se și joacă chiar mai violent decât s-a întâmplat la petrecere.

Vezi si alte articole...