joi, iulie 18, 2024

Valul de critici din partea doamnei Daniela a făcut-o pe Laura să plângă!

MedicalValul de critici din partea doamnei Daniela a făcut-o pe Laura să plângă!
Doamna Daniela a scos în evidență minusurile, din punctul ei de vedere, pe care Laura le-ar avea în relația cu Cristian. A vorbit despre șantaj, gelozie și a dat de înțeles că nu o dorește pe fată lângă fiul său.

Ba mai mult, i-a atras atenția că se sustrage de la curățenie, afirmând că a fost ea nevoită să facă ordine în locul ei.

Delia, cu care Laura face curat, a infirmat acest lucru în emisia live din 15 martie 2024.

Valul de critici din partea doamnei Daniela a făcut-o pe Laura să plângă

Auzind toate aceste cuvinte din partea posibilei soacre, Laura a izbucnit în lacrimi în Gala de astăzi.

”M-am străduit. Mi-aș fi dorit să fim bine toți. Nu înțeleg de ce i-a spus lui Cristian toate aceste lucruri. Nu înțeleg ce am făcut greșit”, a spus Laura în lacrimi.

Cristian a adăugat că ia în calcul și o despărțire, având în vedere că relația dintre mama și iubită continuă să fie una tensionată.

”Discuția pe care am avut-o cu mama aseara este foarte importantă. A fost o discuție în care am vrut să tac, să o ascult și să o înțeleg. O discuție din care am încercat să sustrag partea mea benefică din relația pe care o am cu Laura. Sper să se șteargă cu buretele aceste tensiuni dintre ele. Iar în cazul relației noastre, e un moment un pic delicat pentru că e greu din amândouă părțile. E greu și acolo, e greu… Nu știu cum să mă împart. O să văd care va fi cursul pe mai departe. O să vreau să luăm cea mai bună decizie pentru noi, exceptând-o pe mama. Mama îmi explică ce și-ar dori pentru mine. Nu le lua personal…”, a zis și Cristian.

În ceea ce privește ”decizia”, Cristian ia în calcul și o despărțire. ”Mai bine să fie mai devreme, decât mai târziu. Cea mai bună decizie trebuie luată, indiferent care va fi aceea”, a mai spus tânărul.

Vezi si alte articole...