luni, iunie 17, 2024

Vasile Dîncu afirmă că omul de afaceri Dan Şucu a fost întrebat ”de zeci de ori” dacă doreşte să candideze din partea alianţei PSD-PNL pentru Primăria Bucureşti, dar a refuzat

EconomieVasile Dîncu afirmă că omul de afaceri Dan Şucu a fost întrebat ”de zeci de ori” dacă doreşte să candideze din partea alianţei PSD-PNL pentru Primăria Bucureşti, dar a...

Întrebat joi seară, la Digi 24, dacă omul de afaceri Dan Şucu ar putea fi candidatul comun al PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei, Vasile Dâncu a răspuns: ”Nu, în niciun caz. Domnul Şucu a spus şi public şi nu îşi doreşte asta. A fost întrebat de zeci de ori şi cu siguranţă nu este”.

El a spus că posibilii candidaţi ai alianţei pentru Primăria Generală a Capitalei sunt, ”în principiu”, bărbaţi şi ”nu sunt nume despre care s-a vorbit”.

Dîncu este de părere că o soluţie pentru Primăria Capitalei ar fi o persoană care are ”imaginea şi ştiinţa unui om care s-a ocupat toată viaţa de ceva asemănător sau care are o carieră lustră într-un domeniu care este conex cu urbanismul”.

El a susţinut că PSD şi PNL speră ca până duminică, săptămâna aceasta, să ia o decizie cu privire la candidatul pentru Primăria Bucureşti.

Surse politice din cadrul coaliţiei PSD-PNL au declarat că se conturează decizia unui candidat comun al celor două formaţiuni politice pentru Primăria Bucureşti.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, declara recent, după ce a fost fotografiat luând masa într-un restaurant din Capitală cu un cunoscut om de afaceri, managerul Altex Dan Ostahie, că a avut întâlniri cu mai mulţi oameni de afaceri din România.

”Este vorba de a discuta cu oameni, de a identifica oameni care să vrea să vină să facă politică, oameni care au reuşit într-un anumit domeniu. M-am văzut nu doar cu domnul Ostahie (Dan Ostahie, patronul şi managerul firmei Altex – n.r.), m-am văzut şi cu domnul Horaţiu Ţepeş de la Bilka, m-am văzut şi cu domnul Pavăl (unul dintre acţionarii companiei Dedeman – n.r.), m-am văzut şi cu toţi cei care au un cuvânt de spus în mediul de afaceri din România, în economia românească”, afirma Nicolae Ciucă, în urmă cu două săptămâni.

Vezi si alte articole...