sâmbătă, iunie 15, 2024

Veste bună! Parcul Sebastian urmează să fie redeschis pentru bucureșteni

Din OrasVeste bună! Parcul Sebastian urmează să fie redeschis pentru bucureșteni

Primarul Sectorului 5 a anunțat că Parcul Sebastian va fi redeschis în curând pentru bucureșteni. Muncitorii au lucrat chiar și în weekend pentru a finaliza rapid proiectul. La începutul lunii aprilie, Piedone anunțase că parcul din Cartierul Rahova va intra într-un amplu proces de modernizare.

Acum, la două luni de la acest anunț, edilul informează că parcul va fi redeschis pe 5 iunie 2024, de Ziua Învățătorului, la ora 18:00. Inițial, redeschiderea era planificată pentru Ziua Copilului, dar lucrările nu au fost finalizate la timp.

„Știu că am promis că Parcul Sebastian se va deschide de Ziua Copilului. Din motive ce nu țin de noi, am amânat momentul cu câteva zile”.

Cristina Popescu Piedone a dorit să mulțumească muncitorilor pentru efortul lor susținut, lucrând chiar și în zilele de weekend. Iată mesajul primarului:

„Am făcut o vizită și în Parcul Sebastian, unde se lucrează la foc continuu și în weekend. Le-am mulțumit angajaților care au venit la muncă de 1 iunie, pentru a ne ajuta să finalizăm parcul până miercuri”.

Între îmbunătățirile anunțate pentru acest parc se numără: împrejmuirea cu gard metalic, refacerea și extinderea spațiilor verzi, refacerea aleilor existente, extinderea sistemului de iluminat, înlocuirea aparatelor de joacă/fitness deteriorate sau uzate, amplasarea meselor de ping-pong, refacerea foișoarelor (cu amenajarea de mese de șah în interiorul lor), înlocuirea mobilierului urban (bănci și coșuri de gunoi).

Vezi si alte articole...