sâmbătă, iunie 15, 2024

Veste bună pentru elevii din Sectorul 3! Primăria Sectorului anunță construirea unei școli moderne în sector

Din OrasVeste bună pentru elevii din Sectorul 3! Primăria Sectorului anunță construirea unei școli moderne în sector

Primăria Sectorului 3 a anunțat că va fi construită o școală modernă în sector, în zona Theodor Pallady, sub denumirea de Complexul Educațional Victor Brauner. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Primăriei, luni, 11 martie 2024.

Noua școală va dispune de 15 săli de clasă, laboratoare, o sală multimedia și o curte spațioasă de aproape 1.500 de metri pătrați, unde se vor amenaja zone verzi și locuri de recreere. De asemenea, complexul va include și o sală de sport. Cu toate acestea, nu s-a comunicat o dată oficială pentru începerea lucrărilor de construcție sau termenul de finalizare.

De asemenea, Primăria Sectorului 3 a anunțat că se acordă vouchere pentru sprijinirea copiilor din sector care practică un sport de performanță. Prin proiectul „Oferim constanță pentru sport de performanță”, elevii din învățământul preuniversitar cu domiciliul în Sectorul 3 vor primi vouchere în valoare de 250 de lei lunar. Înscrierile sunt deschise până la data de 31 martie, iar voucherele vor fi acordate pentru trimestrul al doilea al anului în curs.

Această inițiativă vine în sprijinul părinților, finanțând cursurile de sport de performanță pentru copiii lor și încurajându-i să fie activi fizic. Voucherele valorice vor fi acordate sub formă de tichete, pe suport hârtie sau electronic, și vor permite copiilor să participe la activități sportive desfășurate de structuri eligibile din domeniul sportului.

Vezi si alte articole...