duminică, februarie 25, 2024

VIDEO Șocant din Canada. Radiografia prăbușirii „imperiului”, făcută de un român, de la fața locului: „A ajuns aproape imposibil să supraviețuiești aici”

MedicalVIDEO Șocant din Canada. Radiografia prăbușirii „imperiului”, făcută de un român, de la fața locului: „A ajuns aproape imposibil să supraviețuiești aici”

Canada, cândva una dintre „țările de lux ale lumii”, un „teritoriu al prosperității și democrației”, un „exponent al civilizației occidentale”, a ajuns acum de nerecunoscut. Un vlogger român celebru, care a visat să se mute pe teritoriul nord-american, a rămas perplex când a constatat declinul țării conduse de către Justin Trudeau, oficialul care a închis conturile protestatarilor din perioada „COVID”.

Cristi, un cetățean român care a vizitat de curând cele mai importante orașe din Canada, a rămas complet dezamăgit de excursia în statul nord-american. Cea de-a șasea vizită i-a întărit ideea că locul la care visa în copilărie și adolescență e, de fapt, o ruină caracterizată prin sărăcie, violență și droguri. Cu peste 20 de rezidenți  din Canada a vorbit Cristi, iar toți i-au dat un sfat: „nu te muta aici, pentru că e groaznic!”.

„Potrivit unui studiu național, peste 50% dintre cetățeni au declarat că totul, e rupt, că e dezastru, că țara e acum doar o utopie, nu mai are nimic din acea țară la care visau unii acum câțiva ani. Vorbim despre Canada și ne aflăm în centrul capitalei sale, Ottawa.

Vorbim despre una dintre cele mai bune țări din istoria omenirii poate, dar în care, pentru o mare parte a populației, a ajuns aproape imposibil să supraviețuiești”, a declarat vloggerul în introducere.

Fenomenul „zombieîn Canada. Mai mulți oameni ai străzii și drogați decât cetățeni activi

Cristi a trecut în revistă principalele aspecte nefericite constatate de la fața locului: „mai mulți oameni ai străzii decât oameni normali pe străzi”, în mijlocul săptămânii, chiria medie costă „110% din salariul mediu”, prețurile imense la produse și servicii, spațiile special amenajate de guvern pentru cetățenii care se droghează, pasivitatea polițiștilor vizavi de cetățenii care se droghează fără ezitare, promovarea agresivă a ideologiei LGBT+ etc.

„Deci pe strada asta care parcurge distanța de la hotelul nostru, Marriott, către Parlament, într-o zi de miercuri, azi, la 11, vă garantez că sunt mai mulți oameni ai străzii, oameni cu adicții, decât cetățeni normali. Este absolut ireal!”, a declarat turistul.

Evident că există posibilitatea de a se trăi bine în Canada, dar vorbim despre o populație care trăiește extrem de rău, care-și spune oful. O singură căutare pe internet că va confirma asta. Mai mult, grosul populației, clasa de jos și cea de mijloc, care dispare ușor, ușor, e din ce în ce mai afectată”, a subliniat turistul.

În Canada, casele costă de două ori mai mult decât în țara vecină, SUA, a mai transmis Cristi, care a făcut și o cercetare amănunțită pe internet, după ce a trăit „șocul canadian”. Practic, proprietari sunt mult prea puțini, iar chiriașii sunt mulți și cu greu reușesc să facă față cheltuielilor. În acest timp, marile companii, prosperă.

Românii din Canada, fără speranță: „O radiografie excelentă! Situația s-a agravat îngrozitor!

Internauții au reacționat în urma videoclipului șocant. Mulți dintre ei sunt români care au locuit sau încă trăiesc în Canada și care confirmă impresiile lui Cristi, de la fața locului. Iată o parte dintre comentarii:

  • Așa arată „lumea liberă”? „Civilizată”? Harneli. Prefer Romania. Civilizație, în Emirate, Coreea de Sud, China, Japonia. Despre Rusia ce spuneți, comparativ cu Canada?;
  • Canada a furat startul. Primele efecte ale experimentului neomarxist-corporatist-globalist. „Nu vei avea nimic și vei fi fericit”. Klaus Schwab;
  • După 25 de ani de Canada, cu cinci copiii născuți acolo, m-am mutat înapoi in România. Acum 3 ani și nu regret absolut deloc;
  • Adevărul dureros al Canadei. De 40 de Ani în Toronto, observ o rapidă degradare nu numai în Canada, dar în întreaga lume. Pare-se ca marea resetare a început odată cu pandemia;
  • Bună Inițial am crezut că nu aud bine, dar am urmărit cu mare atenție acest episod. Este incredibil ce s-a ales de una din țările foarte tentante la prima vedere din punct de vedere al nivelului de trai. În condițiile astea cred că o să reconsiderăm emigrarea în această țară, era o opțiune serioasă pentru noi. Șocul este maxim, pentru că știm de la niște prieteni din Canada că ceea ce dumneavoastră ați prezentat în videoclip este real. Felicitări pentru clip, cele mai frumoase gânduri de la Timișoara, Ovidiu și Hayni.
  • O radiografie excelentă a Canadei. Situația s-a agravat îngrozitor. Trăim de 21 de ani aici, am ieșit la pensie și constatăm că ne e din ce în ce mai greu să ne descurcăm . Taxele pe locuințe sunt enorme. Copiii s-au reîntors în Europa de câțiva ani și că mulți alții și noi cochetăm cu același lucru. Păcat, am avut ani buni aici, dar acum suntem dezamăgiți.

Vezi si alte articole...