luni, iunie 17, 2024

VIDEO | Tesla Cybertruck, celebra mașină electrică futuristă produsă de Elon Musk, s-a împotmolit într-un râu mic din California. În final, vehiculul a fost tractat de o camionetă pe benzină

MedicalVIDEO | Tesla Cybertruck, celebra mașină electrică futuristă produsă de Elon Musk, s-a împotmolit într-un râu mic din California. În final, vehiculul a fost tractat de o camionetă pe...

Un nou videoclip arată momentul jenant în care un Cybertruck Tesla s-a împotmolit într-un râu din California. Acesta este cel mai recent exemplu dintr-un șir de incidente care au implicat vehiculul electric, potrivit Daily Mail.

Camioneta futuristă a fost surprinsă cum încerca să traverseze un râu din Canionul Azusa. În videoclip se observă cum mașina e blocată în râu cu apa mai sus de centrul roților.

În primă fază, Cybertruck-ul a nu a reușit să treacă pe partea cealaltă a apei. Apoi, șoferul a dat cu spatele spre marginea opusă în efortul de a-și lua avânt, dar nu a reușit nici atunci să traverseze cu succes.

După încercări repetate, o camionetă Silverado a ajutat la scoaterea Cybertruck-ului din apă. Comentatorii l-au criticat pe șofer pentru că a încercat să folosească vehiculul pentru a traversa un corp de apă.

„O problemă pe care o observ cu mașina este că este prea rigidă pentru cât de mare are ampatamentul. Când roțile sunt atât de îndepărtate, ai nevoie de mai multă suspensie. Altfel, este doar o mașină înaltă”, a spus Derrick Fishes.

„Nu aș bagă un camion de 100.000 într-un râu ca acesta. În primul rând este electric, așa că mi-aș face griji pentru asta. În al doilea rând, doar pentru că are 1000 de cai putere (…) nu înseamnă că poate face ceva”, a spus Zane Dzikonski.

„Abia aștept până se epuizează banii de influență. Acesta este un spectacol de circ”, a spus altul.

Cybetruck-ul lui Elon Musk, implicat în tot mai multe incidente

Acesta este cel mai recent dintr-o serie de incidente care implică vehiculul cu care mulți cumpărători au avut o multitudine de probleme.

În martie, un șofer a intrat în logo-ul Hotelului Beverly Hills. Acesta i-a cerut lui Elon Musk un vehicul nou, după ce a dat vina pe serviciul de valet al hotelului.

Vehiculul a rămas blocat deasupra bordurii și în frunzele de palmier din jurul indicatorului de intrare în hotel. Serviciul de valet a spus că niciunul dintre angajații lor nu conducea camioneta electrică respectivă.

De asemenea, un șofer neglijent care a ignorat semnul „Fără vehicule pe plajă sau dune” a ajuns să conducă Tesla Cybertruck pe o plajă din California în martie, unde a rămas blocat în nisip.

Vezi si alte articole...