duminică, aprilie 14, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

VIDEO | Veste bună pentru Dinamo! S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru stadion

MedicalVIDEO | Veste bună pentru Dinamo! S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru stadion

Guvernul României a aprobat, în ședința de astăzi, 21 martie 2024, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei arene multifuncționale, al cărei beneficiar va fi Clubul Sportiv Dinamo București.

Noul stadion Dinamo va avea 25.059 de locuri, fiind dimensionat în conformitate cu cerințele aplicabile prin regulamentul de acreditare UEFA pentru nivelul 4, îndeplinind inclusiv exigențele superioare acestui standard.

Arena va dispune și de săli pentru sport (săli de box cu trei ringuri, de haltere, de judo, de lupte, de gimnastică, de fitness și de scrimă), vestiare și spații conexe pentru personal.

Nu lipsesc spațiile pentru spectatori, pentru presă, transmisii TV, depozitări și alte spații tehnice aferente întreținerii clădirii, dotări sanitare și facilități pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

Proiectul prevede și realizarea unui spațiu expozițional, care va găzdui evenimente culturale, expoziții temporare, precum și o expoziție permanentă în care vor fi expuse trofeele clubului, precum și a unui heliport SMURD.

Suprafața desfășurată totală a arenei este de 66.716 mp, durata de execuție va fi de 25 luni, iar valoarea totală a investiției este estimată la suma de 854.573.000 lei.Lanterna roșie din Liga 2, Progresul Spartac, o învinge pe Dinamo într-un amical

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul VIDEO | Veste bună pentru Dinamo! S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru stadion apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Vezi si alte articole...