luni, iulie 15, 2024

Vineri, 28 iunie 2024, s-a redeschis zona de fitness din Parcul Drumul Taberei

Din OrasVineri, 28 iunie 2024, s-a redeschis zona de fitness din Parcul Drumul Taberei

Vineri, 28 iunie 2024, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că zona de fitness din Parcul Drumul Taberei se redeschide pentru cetățeni. Aria este destinată celor care doresc să facă sport în aer liber și să se mențină în formă, fiind dotată cu diverse aparate noi.

Primarul a subliniat că zona a fost recent reconstruită și este ideală pentru activități de fitness și calistenie. De asemenea, el a menționat că aceasta a fost proiectată pentru a satisface nevoile locuitorilor, indiferent de vârstă.

„Am finalizat reconstruirea zonei de fitness și calisthenics din Parcul Drumul Taberei. Este proiectată pentru toate vârstele, și pentru tineri dar și pentru seniori”, a afirmat Ciucu.

Aria destinată sportului în aer liber, accesibilă gratuit pentru bucureșteni, va fi deschisă publicului începând cu ora 18:00. Cei interesați vor putea merge acolo pentru a face antrenamente de seară, după ce temperatura va scădea.

Echipamentele instalate în Parcul Drumul Taberei au fost achiziționate de administrația locală din Olanda și Spania, conform declarațiilor primarului. Primăria Sectorului 6 a anunțat că Parcul Crângași, care este în prezent în proces de amenajare, va fi finalizat în toamnă. Conform planurilor, șantierul din acest parc va fi complet finalizat până la data de 1 octombrie 2024.

Lucrările în Parcul Crângași au început în octombrie 2023 și includ: refacerea aleilor, regenerarea spațiilor verzi, instalarea unui sistem nou de irigații, montarea de gazon, înlocuirea corpurilor de iluminat, înlocuirea mobilierului urban.

Proiectul de amenajare a fost împărțit în trei etape pentru a permite accesul parțial al publicului în parc pe durata lucrărilor.

Vezi si alte articole...