luni, mai 27, 2024

Vlad, noul concurent, deranjat de o remarcă a Iulianei: „Bine că nu ai venit cu mă-ta!”

MedicalVlad, noul concurent, deranjat de o remarcă a Iulianei: „Bine că nu ai venit cu mă-ta!”

Vlad, noul concurent, a petrecut noaptea în casa fetelor. El a intrat în jacuzzi cu câteva dintre tinere.

Vlad a intrat în casa Mireasa la finalul săptămânii trecute. Tânărul a discutat cu fetele și, la un moment dat, au dansat.

Mireasa sezonul 9, 23 aprilie 2024. Vlad, noul concurent, deranjat de o remarcă a Iulianei

Vlad a stat de vorbă cu tinerele de la Mireasa sezonul 9. După ce s-a mai acomodat, a dansat în living și apoi a intrat în jacuzzi alături de mai multe fete.

Iuliana, Delia, Adriana, Cristina s-au alăturat noului concurent. Însă fetele doreau ca la final Iuliana să rămână cu Vlad.

Însă fata s-a sucit și a iesit prima, susținând că îi este frig. Mai târziu, discuția dintre tineri continua.

Dar Vlad s-a ridicat și a părăsit casa, mergând pe terasă. Asta în ciuda faptului că Iuliana, care a greșit, a insistat să-și prezinte scuzele.

S-a întâmplat când Iuliana a afirmat că Vlad nu a spus din prima că pe ea vrea să o cunoască. Fetele și-au reamintit de Silviu, care a spus clar că doar pe ea dorește să o cunoască. Atunci, Iuliana a făcut o remarcă ce nu a fost pe placul lui Vlad.

”O trimiteam acasă pe doamna Carmen. Pe doamna Carmen o trimiteam în Germania. Bine că nu ai venit cu maică-ta să ne streseze pe aici.”, a zis Iuliana.

Vlad a reacționat: ”Cum să te streseze mama, ce ai? Vorbești urât. Chiar vorbești urât.” Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Vezi si alte articole...