joi, mai 23, 2024

Vlad Obu, admirator și asociat al fraților Tate, audiat la DIICOT, după perchezițiile de pe 12 ianuarie

Din OrasVlad Obu, admirator și asociat al fraților Tate, audiat la DIICOT, după perchezițiile de pe 12 ianuarie

Unul dintre asociaţii fraţilor Tate, Vlad Obu, a fost audiat, miercuri, de către procurorii DIICOT, la 6 zile după ce la mai multe locații care se presupune că au legătură cu el au fost făcute percheziții.

Vlad Cristian Obuzic are 30 de ani și a ajuns la ora 9:00 la DIICOT, unde a fost audiat în dosarul în care Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

Obu a stat două ore în sediul DIICOT și nu a făcut declarații nici la intrare, nici la ieșire. Nici anchetatorii nu au dezvăluit în ce calitate a fost chemat la audieri tânărul care e cunoscut ca „imitația” fraților Tate.

Obu, care e originar din Galați, se străduiește să-i copieze pe Andrew și Tristan Tate, de care e apropiat. Bărbatul are aceleași pasiuni ca frații Tate: mașinile scumpe, băuturile de sute de euro și prezența femeilor frumoase. El e patron de studio videochat şi luptător de arte marţiale. Are și mai multe proprietăți de lux.

Pe rețelele sociale, exploatează imaginea femeilor din cercul de cunoscuți pentru a câștiga notorietate pe internet. Le pune în ipostaze jignitoare și se laudă cu asta.

Foto: Libertatea / Dumitru Angelescu

Ca și frații Tate, Obu a tatuat și el mai multe tinere cu numele lui, dorind astfel să arate că fetele sunt proprietatea sa.

„Eu mereu am încercat ca percepţia despre mine să fie cât mai aproape de realitate. Am văzut asta la Tate, e chiar mai mult. Viaţa lui reală este mult mai top decât ceea ce vezi pe net”, spunea Vlad Obu, într-un podcast.

Vezi si alte articole...