joi, iulie 18, 2024

Vlad Pascu riscă să fie condamnat la închisoare pe viață! Procurorul a cerut încadrarea juridice din ucidere din culpă în omor calificat

MedicalVlad Pascu riscă să fie condamnat la închisoare pe viață! Procurorul a cerut încadrarea juridice din ucidere din culpă în omor calificat

Șoferul care era sub influența drogurilor în data de 2 Mai și a cauzat accidentul tragic în care cei doi tineri au pierit, Vlad Pascu, se confruntă acum cu riscul de a primi o condamnare la închisoare pe viață. Acest pericol s-a ivit după ce avocatul care reprezintă familiile îndurerate ale Robertei și lui Sebastian a solicitat ca tânărul în vârstă de 19 ani să fie acuzat de omor calificat, și nu de ucidere din culpă, așa cum se credea inițial. Avocatul a prezentat argumente solide pentru această cerere în numele clienților săi.

Vlad Pascu este într-o situație gravă din punct de vedere legal, deoarece, din cauza combinației de factori, precum influența drogurilor, conducerea unui vehicul fără experiența necesară și viteza excesivă, fapta sa ar putea fi considerată ca având intenție directă.

Dacă Pachetul de pe lângă Judecătoria Constanța va aproba această interpretare, tânărul în vârstă de 19 ani riscă să fie condamnat la închisoare pentru o perioadă de 25 de ani sau chiar pentru restul vieții sale.

Vlad Pascu s-a confruntat cu probleme legate de consumul de droguri de la o vârstă fragedă. Încă de la vârsta de 13 ani, a fost surprins de poliție consumând droguri într-un parc din apropierea școlii la care era elev. Dependenta sa a continuat și a avut efecte dramatice chiar și în timpul detenției, unde a suferit de sevraj, manifestând simptome precum agitație, plâns și confuzie. De asemenea, el a avut dificultăți în a mânca și a manifestat comportamente agresive. Cu toate acestea, noul său avocat, cunoscută pentru activitatea sa pe TikTok, l-a vizitat în închisoare, dar nu a dezvăluit detalii despre conversația cu acesta sau despre starea lui actuală.

Vezi si alte articole...