sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Vladimir Putin va fi ucis! Veste cumplită despre liderul de la Kremlin: NU își va vedea următoarea zi de naștere

ExterneVladimir Putin va fi ucis! Veste cumplită despre liderul de la Kremlin: NU își va vedea următoarea zi de naștere

Ilia Ponomarev, singurul membru al Parlamentului rus care a votat împotriva anexării Peninsulei Crimeea în 2014, a anunțat recent că liderul de la Kremlin, nu își va vedea următoarea zi de naștere. Acesta susține că Vladimir Putin va fi ucis chiar de persoanele din jurul lui.

A anunțat sfârșitul lui Vladimir Putin! Nu își va vedea următoarea zi de naștere: Va fi ucis

Așadar, fostul deputat rus a subliniat că puterea lui Vladimir Putin stă în poziția sa de „persoană invincibilă”, care a început să scadă din 2022.

De asemenea, Ilia Ponomarev și-a reiterat dorința de a-l vedea pe liderul de la Kremlin la Curtea Penală Internațională, însă spune că acest lucru este puțin probabil.

„Puterea lui Putin stă în poziția sa de bărbat alfa, de persoană văzută ca invincibilă. 2022 a fost anul în care această poziție a început să scadă. Prognoza mea rămâne că nu își va vedea următoarea zi de naștere (n.red. 7 octombrie). Visul meu personal este, evident, să-l văd la Haga (la Curtea Penală Internațională), dar nu cred că se va reuși asta.

Cei din jurul lui nu vor permite, pentru că mărturia lui poate fi foarte periculoasă pentru ei. Va fi ucis”, a declarat Ilia Ponomarev, conform informațiilor transmise de newsweek.com

Trebuie menționat că Ilia Ponomarev este unul dintre cei mai importanți lideri ai opoziției ruse în exil, fost deputat în Duma de Stat între anii 2007 și 2016, dar și singurul membrul din Parlamentului Rusiei care a votat împotriva anexării Peninsulei Crimeea în 2014.

Ultimele ordine date de Vladimir Putin ar putea indica un nou plan în Ucraina

În altă ordine de idei, amintim că jurnalistul Radu Tudor a atras anterior atenţia că Rusia face mutări importante de trupe înspre Sevastopol, port aflat în Peninsula Crimeea.

„Cel puțin 3 submarine și o navă mare pentru desant litoral au plecat din portul Novorossiisk și se îndreaptă spre portul Sevastopol”, a scris Radu Tudor pe blogul său, citând un articol publicat de Naval News.

„Acest lucru este foarte neobișnuit și poate indica operațiuni în desfășurare. O explicație care se va afla în mintea analiștilor este o formă de debarcare amfibie. Aceasta ar putea viza sud-vestul Ucrainei pentru a stabili o punte terestră către Transnistria”, a indicat site-ul străin.

Portul Novorossiisk este locul unde s-au retras navele Flotei Ruse de la Marea Neagră după atacul care a scufundat crucişătorul Moskva, nava-amiral a acestei flote.

Rusia a declanșat invazia armată a Ucrainei în ziua de 24 februarie 2022, după câteva luni în care a masat peste 150.000 de soldați și echipamente militare în apropiere de granițele Ucrainei, pe care a înconjurat-o din trei părți.

Vezi si alte articole...