sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Vladimir Putin va numi un succesor în acest an și va demisiona pentru a evita o revoltă internă

ExterneVladimir Putin va numi un succesor în acest an și va demisiona pentru a evita o revoltă internă

Vladimir Putin plănuiește să-și numească succesorul la conducerea Rusiei la sfârșitul acestui an, pentru a evita încetarea bruscă a mandatului său, a declarat fostul său redactor de discursuri și analist politic, Abbas Galliamov.

După cum a raportat „The Mirror”, Vladimir Putin va încerca să-și cedeze puterea unui succesor tehnocrat care ar putea negocia încheierea războiului cu Ucraina și Occidentul și probabil că va renunța la alegerile din 2024, a declarat Galliamov pentru canalul YouTube Hodorkovski Live.

Ideea lui Putin este să se retragă în luxosul său conac de la Marea Neagră, pentru că, deşi Putin caută nominalizarea pentru un alt mandat (este președinte sau prim-ministru din 1999), „chiar ar putea eșua și să nu fie ales”, spune fostul său consilier.

Motivele pentru care președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar demisiona în acest an

Și cine ar putea fi înlocuitorul lui? Nume precum primarul Moscovei, Serghei Sobianin, prim-ministrul Mihail Mișustin sau adjunctul șefului său de cabinet, Dmitri Kozak. „Acești oameni pot câștiga într-adevăr alegerile”, a spus Galliamov.

„Atunci vor trebui să negocieze cu Ucraina, cu Occidentul, și să depășească impasul din cadrul sistemului”, continuă înaltul oficial, care crede că Putin se teme să ajungă ca alți dictatori de-a lungul istoriei și vrea să îşi asigure o pensionare pașnică și sigură.

„Pentru Putin, aceasta este o opțiune bună, în comparație cu Ceaușescu sau Gaddafi”, spune Galliamov. „Cel puțin Putin va avea garanții de securitate personală”, conchide fostul redactor de discursuri al președintelui rus.

Liderul de la Kremlin, un car de nervi săptămâna trecută, într-o ședință

Săptămâna trecută, Vladimir Putin a avut o ieșire extrem de nervoasă la adresa vicepremierului Denis Manturov, pe care l-a făcut „prost” în cadrul unei ședințe cu membrii guvernului.

Președintele Rusiei a întrerupt ședința Consiliului de Miniștri, reunit pentru a discuta despre situația economică a țării și pentru a renegocia contracte de armament cu diferite companii pentru a-și continua războiul din Ucraina. Liderul de la Kremlin l-a întrebat pe vicepremierul Denis Manturov despre stadiul de derulare a unor contracte în domeniul aviației.

sursa: RADOR

Vezi si alte articole...