marți, iunie 6, 2023

Vlăduța Lupău: „Toată noaptea am visat că am intrat într-un tunel”

MedicalVlăduța Lupău: „Toată noaptea am visat că am intrat într-un tunel”

Vlăduța Lupău se confruntă cu coșmaruri din cauza punctualității. În mediul online, artista a împărtășit cu admiratorii săi că a avut dificultăți în a adormi după ce a aflat că exista posibilitatea să întârzie la următorul eveniment din Vâlcea. De asemenea, a dezvăluit că a avut mai multe vise în care temerile ei s-au confirmat. Aceste experiențe au provocat anxietate și neliniște pentru artista.

Vlăduța Lupău are coșmaruri!

„Toată noaptea nu am dormit, asta așa ca o paranteză aici, pe Instagram, pentru că tot am auzit că este ambuteiaj pe Valea Oltului, iar eu la noapte trebuie să ajung la Vâlcea și toată noaptea am visat că am intrat într-un tunel, a fost o coadă mare mare, și n-am mai terminat, și n-am mai ajuns, și n-am mai ieșit din coada aia.

Ca să înțelegeți, eu sunt un om punctual și cine mă cunoaște nu mă poate contrazice. Dacă waze îmi arată că întârzii 5 minute, nu există, eu trebuie să recuperez. Și așa au rămas șoferii mei fără permis”, a spus Vlăduța Lupău în mediul online.

Cine este Vlăduța Lupău?

Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară din România. S-a născut pe 5 august 1984 în comuna Butea din județul Alba. A început să cânte încă de la vârsta de 7 ani și a devenit cunoscută prin interpretarea de melodii tradiționale românești. Vlăduța Lupău a lansat mai multe albume de succes și a participat la numeroase festivaluri și emisiuni de televiziune dedicate folclorului românesc. Este apreciată pentru vocea sa puternică și pentru energia pe care o transmite în interpretările sale.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro