marți, iunie 6, 2023

Vremea în București pentru următoarele două zile. Meteorologii anunță minime de 7 grade

Din OrasVremea în București pentru următoarele două zile. Meteorologii anunță minime de 7 grade

Meteorologii anunţă luni, 17 aprilie, că începând de astăzi şi până miercuri, la ora 12:00, în Capitală va ploua şi vântul va sufla cu până la 50 km/h, iar minimele vor fi cuprinse între 7 şi 9 grade Celsius.

Meteorologii precizează că se vor acumula cantități de apă în medie de 10-20 l/mp. De asemenea, vântul va sufla în general moderat, trecător, cu rafale de până la 40-50 km/h.

Temperaturile maxime vor fi de 15-16 grade, iar cele minime de 7-9 grade, arată ANM în prognoza specială pentru Bucureşti în intervalul luni, ora 12:00, şi miercuri, ora 10:00.

În acelaşi interval, va ploua în cea mai mare parte a țării. Potrivit meteorologilor, se vor acumula cantități de apă local de 15…20 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp, luni în Banat, Oltenia, Muntenia, precum și în zonele montane, iar marți îndeosebi în sud-est.

ANM precizează că pe arii restrânse vor fi descărcări electrice și grindină, iar temporar vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h în sud.

Meteorologii mai anunţă că până spre sfârșitul săptămânii, temporar va mai ploua, în general moderat cantitativ, în majoritatea zonelor.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro