sâmbătă, iulie 20, 2024

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, ține până după Anul Nou

Din OrasWest Side Christmas Market, Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, ține până după Anul Nou

Pregătirile pentru West Side Christmas Market – Târgul de Crăciun, organizat în parteneriat public-privat între UNTOLD Universe și Primăria Sectorului 6, sunt în plină desfășurare. Înscrierile pentru comercianții interesați să participe la acest târg au fost deschise începând cu data de 1 noiembrie.

Similar cu anul precedent, evenimentul va avea loc în cuva lacului secat din Parcul Drumul Taberei. West Side Christmas Market va începe mai devreme decât în anii precedenți, mai exact pe 29 noiembrie. Inițial programat să se încheie pe 27 decembrie 2023, târgul va continua până după Anul Nou. Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat această extindere a perioadei de desfășurare a evenimentului printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Nu mai e mult…Cum toamna nu se dă dusă, nu ne-am grăbit anul acesta. Dar va ține și după Anul Nou, așa cum ați spus că vreți”.

Spațiul în care se desfășoară West Side Christmas Market, adică cuva lacului secat, va fi transformat într-un orășel de poveste, plin de culoare și personaje fantastice. Printre atracții se numără un patinoar, un carusel colorat, o roată panoramică înaltă de 33 de metri și căsuța lui Moș Crăciun, alături de numeroase căsuțe ce vor oferi diverse bunătăți.

Până la deschiderea acestui târg de Crăciun, precum și a celorlalte planificate în București pentru sărbătorile de iarnă 2023-2024, putem să ne bucurăm de atmosfera festivă prin imaginea de anul trecut din Parcul Drumul Taberei.

În București, și în acest an vor exista mai multe Târguri de Crăciun. Unul dintre ele este organizat de Primăria Capitalei în Piața Constituției, iar un altul este Laminor Winter Wonderland, recent anunțat de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Vezi si alte articole...