luni, iunie 17, 2024

Zonele în care se va face curățenie în Sectorul 6 în această săptămână

Din OrasZonele în care se va face curățenie în Sectorul 6 în această săptămână

Continuă curățenia generală în Sectorul 6 și în această săptămână, iar Primăria a comunicat zonele în care se va desfășura aceasta în zilele următoare.

Astăzi, 20 mai, Primăria Sectorului 6 a anunțat pe pagina sa de Facebook că se desfășoară acțiuni de igienizare pe Drumul Sării, de la bulevardul Ghencea la Drumul Taberei, pe ambele sensuri. Iată zonele unde se va face curățenie în zilele următoare:

Marți, 21 mai: de la strada Brașov la Râul Doamnei, pe ambele sensuri;

Miercuri, 22 mai: de la Bd. Iuliu Maniu, de la Drumul Osiei la Drumul Roții, pe ambele sensuri;

Joi, 23 mai: se va spăla și curăța pe Bd. Ghencea, de la Drumul Sării la strada Brașov, pe ambele sensuri;

Vineri, 24 mai: se va interveni pe Prelungirea Ghencea, de la strada Brașov la Valea Oltului, pe ambele sensuri;

Sâmbătă, 25 mai: echipele de igienizare vor fi pe strada Valea Oltului, de la Prelungirea Ghencea la Bd. Timișoara, pe ambele sensuri;

Duminică, 26 mai: se va curăța zona unităților de învățământ, inclusiv grădinițele Albina și 163, școlile 163 și 167, plus Liceul Marin Preda.

Pe lângă aceste zone, se vor spăla și curăța trotuarele, indicatoarele rutiere, stațiile STB, mobilierul urban, stâlpii și panourile.

Activitățile de curățenie stradală, deszăpezire și colectare a deșeurilor sunt gestionate în prezent printr-un contract semnat în 1999 cu firma Urban SA. Din 2021, toate aceste activități au fost reconfigurate și reproiectate pentru a se conforma noilor reglementări interne și europene.

În 2022, prin hotărârea Consiliului Local, a fost înființată Administrația Serviciului Public de Salubrizare Sector 6, o instituție publică de interes local, responsabilă pentru gestionarea completă a procesului de salubrizare din sector. Primăria Sectorului 6 ne reamintește că:

„Este important să trăim într-un spațiu curat, îngrijit și cu cât mai puțin praf”.

Vezi si alte articole...