sâmbătă, iunie 15, 2024

11 unități de învățământ din Sectorul 2 participă la Programul „Școala de Vară”

Din Oras11 unități de învățământ din Sectorul 2 participă la Programul „Școala de Vară”

Primăria Sectorului 2 anunță că în lunile iulie și august, 11 unități de învățământ din sectorul respectiv vor găzdui programul „Școala de Vară” destinat copiilor din clasele 0-4. Cu un total de peste 1.700 de locuri disponibile, acest program se adresează elevilor din ciclul primar și este o premieră în sectorul respectiv.

Consiliul Local al Sectorului 2 a adoptat acest proiect, iar înscrierile sunt deschise tuturor elevilor din această categorie, indiferent de școala la care sunt înmatriculați. În cazul în care școala la care este înscris copilul nu este inclusă în program, acesta va fi direcționat către una dintre unitățile de învățământ participante.

Programul „Școala de Vară” va funcționa de luni până vineri, între orele 8:00 și 17:00. Elevii vor fi implicați în activități educative, culturale și artistice, vor petrece timp în aer liber și vor beneficia de o masă caldă, cu un cost de maximum 25 de lei pe zi per copil.

Înscrierile se fac personal la sediul unităților de învățământ incluse în program. Prioritate la înscriere vor avea elevii care sunt deja înmatriculați la aceste școli, iar locurile rămase disponibile vor fi ocupate în ordinea înscrierii de către elevii proveniți din alte școli de stat din Sectorul 2. Programul este destinat exclusiv elevilor înscrise în unitățile de învățământ preuniversitare de stat din Sectorul 2, nivel primar, și va fi finanțat din bugetul local. Pentru mai multe informații despre perioada și modalitatea de înscriere, părinții sunt îndrumați să contacteze direct școlile unde este înscris copilul.

Școlile înscrise în programul de vară sunt: Școala Gimnazială „Tudor Arghezi”, Școala Gimnazială „Petre Ghelmez”, Școala Gimnazială „Maria Rosetti”, Școala Gimnazială nr. 27, Școala Gimnazială nr. 56, Școala Gimnazială „Ferdinand l”, Școala Gimnazială nr. 25, Școala Gimnazială nr. 66, Școala Gimnazială nr. 62, Școala Gimnazială Iancului, Școala Gimnazială nr. 41.

Vezi si alte articole...