La jumătatea lunii martie, pagina de Facebook a publicaţiei maghiare Telex a fost invadată de boți vietnamezi, iar ulterior alte câteva pagini de Facebook...
Le înghițim împreună cu mâncarea și băutura și le inspirăm împreună cu aerul. Deși există tot mai multe dovezi despre prezența plasticelor în corpurile...
Carnea de laborator poate fi mai dăunătoare pentru mediu decât carnea de vită, conform cercetărilor recente. Producția unui kilogram de carne artificială poate genera...
Memoria umană nu este întotdeauna o sursă de informații fiabilă, iar procesul de rememorare este costisitor pentru creier, care încearcă să reducă acest cost....
Simptomele depresive sunt foarte variabile. De la schimbări naturale de dispoziție la tristețe intensă și evenimente de viață până la boli grave în timpul...
Înțelegerea felului în care nutrienții afectează microbiomul intestinal și mitocondriile ar putea să ne ajute la determinarea ingredientelor care merită să fie adăugate în...
Reporter 24 a desfăşurat un sondaj în cadrul campaniei privind gradul de pregătire al autorităţilor după activarea noii zone seismice din Oltenia. Am vrut...
Capacitatea de a sta concentrat pe o singură sarcină pentru o perioadă lungă de timp reprezintă o preocupare în creștere.
Zilnic, ne confruntăm cu cantități...
Cercetătorii din Japonia și SUA au realizat cu succes primele reacții termonucleare de fuziune hidrogen-bor. Acest combustibil este ieftin și ușor disponibil pe Pământ. Însă...
Reporter 24 a discutat cu inginerul structurist Matei Sumbasacu despre problema clădirilor din România încadrate într-o clasă de risc seismic. El militează pentru ca...
Reporter 24 a stat de vorbă cu un reprezentant al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în contextul activării zonei seismice din Oltenia,...
Cutremurul produs în judeţul Gorj, pe 14 februarie, a adus din nou în prim-plan incapacitatea autorităţilor de a furniza informaţii clare şi la timp...
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim sau să le dezactivezi în setări.
Accepta