miercuri, aprilie 17, 2024

19 căței și-au găsit familii sâmbătă la târgul de adopții organizat de ASPA, sâmbătă, în Parcul Circului

Din Oras19 căței și-au găsit familii sâmbătă la târgul de adopții organizat de ASPA, sâmbătă, în Parcul Circului

Sâmbătă, pe 30 martie, ASPA București a organizat un târg de adopții în Parcul Circului. La acest eveniment, 15 căței, care au fost microcipați, deparazitați intern și extern, vaccinați și sterilizați, au fost prezenți pentru a fi adoptați.

După încheierea târgului, Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a anunțat că 9 dintre cei 15 căței prezenți la eveniment au fost adoptați. De asemenea, în aceeași zi, alți 10 căței au fost adoptați direct din adăposturile ASPA. ASPA București a comunicat și data următorului târg de adopții.

„A fost frumos astăzi în Parcul Circului cu soare, muzică și mulți vizitatori. Însă cel mai frumos a fost că 9 căței și-au găsit familii adoptatoare. Tot astăzi, alți 10 căței norocoși au fost adoptați direct din adăposturile ASPA. 19 este cifra zilei de căței adoptați”, a declarat ASPA sâmbătă, într-o postare pe pagina de Facebook.

Adoptatorii au primit, pe lângă carnetul de sănătate al câinelui, mai multe cadouri din partea sponsorilor: pachete oferite de MAXI PET România; recompense de la Pedigree România; ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club; medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar Medalion Inteligent; pachete care conțin: o pungă de cafea boabe Starbucks, un pahar reutilizabil din plastic Starbucks și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks România.

În plus, ASPA a exprimat public recunoștința față de sponsorii evenimentului.

„Le mulțumim sponsorilor noștri că ne sunt alături la fiecare târg. Adoptatorul nu mai are grija mâncării pentru primele zile, a recompenselor, a bolului în care să pună mâncarea, sau a unei jucării cu care cățelul să-și ocupe timpul, iar adoptatorii primesc chiar și o cafea bună pentru momentele de relaxare alături de blănosul lor. De asemenea, lesa și zgarda atât de necesare plimbărilor, sunt asigurate”.

ASPA București a anunțat că următorul târg de adopții va fi organizat pe data de 13 aprilie în Parcul Tineretului. Locuitorii din București sunt încurajați să participe în număr cât mai mare.

De asemenea, cetățenilor li se reamintește că au posibilitatea să adopte căței direct din centrele ASPA Bragadiru și ASPA Mihăilești, de marți până sâmbătă, în intervalul orar 10:00-16:00.

Vezi si alte articole...