marți, mai 7, 2024

Clădire nouă pentru Secţia de Psihiatrie Pediatrică a Spitalului Obregia

Administraţia Spitalelor și Serviciilor de Urgență București...

Klaus Iohannis va fi primit la Casa Albă de președintele Joe Biden

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla, timp...

Un băiat de 16 ani din Bucureşti, arestat preventiv după ce și-a lovit străbunica în cap cu ciocanul de şniţele

Din OrasUn băiat de 16 ani din Bucureşti, arestat preventiv după ce și-a lovit străbunica în cap cu ciocanul de şniţele

Un adolescent de 16 ani din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația că şi-a atacat străbunica cu un ciocan folosit la bătut carnea. Femeia a ajuns la spital cu mai multe răni, potrivit unui comunicat transmis vineri, 19 mai, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Faptele s-au petrecut miercuri dimineață, 17 mai. Potrivit procurorilor, după ce a rămas singur în locuinţă cu străbunica sa, în vârstă de 86 de ani, băiatul a luat un ciocan de bătut carnea din bucătărie, a mers în camera în care dormea femeia și a lovit-o de mai multe ori în cap.

Ulterior, adolescentul a fugit de la fața locului, iar vârstnica a fost găsită de fiica sa, care a sunat la 112.

Femeia a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost internată cu diagnosticul de „agresiune, traumatism cranio-cerebral nivel 0 cu risc, multiple plăgi contuze fronto-parieto-temporo-occipital stânga, plagă contuză ureche stânga şi zigomatic stânga”, potrivit procurorilor.

În aceeaşi zi, băiatul a fost reţinut de procurori, acuzat de comiterea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor. Ulterior, judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă a minorului pentru 30 de zile.

Autoritățile bănuiesc că băiatul și-a atacat străbunica „pe fondul intenţiei de a-şi însuşi o sumă de bani de la victimă”.

Vezi si alte articole...