luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

VIDEO | Marcel Ciolacu se simte jignit dacă e făcut moldovean: Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!

MedicalVIDEO | Marcel Ciolacu se simte jignit dacă e făcut moldovean: Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!

Premierul Marcel Ciolacu a spus că e jignit de ideea că el, din Buzău, ar fi făcut moldovean. Afirmațiile jignitoare ale lui Ciolacu au fost făcute la Timișoara, la o conferință de presă.

„Asta e, a venit bănățeanul de Grindeanu să facă autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți! Dar a venit și un buzoian care totuși împreună cu dl Grindeanu și restul colegilor din guvern am început să aducem timișorenilor ce e corect să aducem”, a fost gluma încercată de Marcel Ciolacu ca răspuns la întrebarea pusă de un jurnalist.

Gafa lui Ciolacu a stârnit imediat reacții din partea colegilor de partid, Alfred Simonis (TM) și Marian Neacșu (IL) – secretar general al Guvernului. Aflați în spatele premierului, cei doi și-au întors privirea unul către celălalt, uluiți, fixându-se cu subînțeles, apoi fiecare și-a mușcat buzele.

Jignirea lui Ciolacu vine la puțin peste o săptămână după ce, aflat în vizită oficială în Qatar, Ciolacu a spus „erecție” în loc de „lecție”.

Vezi si alte articole...