sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

A început procesul de reabilitare și modernizare a Parcului Crângași, potrivit anunțului făcut de Primăria Sectorului 6

Din OrasA început procesul de reabilitare și modernizare a Parcului Crângași, potrivit anunțului făcut de Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 anunță că Parcul Crângași este în curs de modernizare. Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 se ocupă în prezent de înlocuirea mobilierului urban, montarea sistemului de irigații și refacerea aleilor, printre alte lucrări. Parcul se află acum în cea de-a doua etapă a procesului de modernizare, care este programată să se încheie în vara acestui an. Ulterior, va urma o a treia și ultima parte a modernizării Parcului Crângași.

Modernizarea Parcului Crângași este un proiect amplu care se desfășoară în prezent. Primăria Sectorului 6 a făcut anunțul pe Facebook, detaliind procesul de modernizare și procedurile în desfășurare. Pentru a asigura continuitatea accesului la parcul, care este unul dintre cele mai populare din sector, lucrările sunt etapizate astfel încât parcursul să nu fie închis în întregime în timpul execuției lucrărilor. În vara anului 2023, au fost refăcute locurile de joacă, iar procesul de reabilitare, care se desfășoară în prezent, a început în toamna anului trecut.

„Parcul Crângași, unul dintre cele mai populare locuri ale Sectorului 6, va deveni și mai frumos, mai verde, mai modern.
După ce în vara anului trecut i-au fost refăcute locurile de joacă, în toamnă am început reabilitarea parcului în sine.
Colegii de la ADPDU Sector 6 refac aleile, regenerează spațiul verde, pun gazon, montează sistem de irigații. A fost schimbat tot iluminatul și se schimbă mobilierul urban”, se precizează în postarea de pe Facebook a Primăriei Sectorului 6.

Conform comunicatului emis de Primăria Sectorului 6, lucrările sunt efectuate pe etape, parcul fiind divizat în trei sectoare care sunt modernizate pe rând.

„Primul tronson (zona Lacului Morii – Șos. Virtuții) a fost gata.
În prezent, se lucrează la al doilea tronson (prima parte de parc dinspre Metroul Crângași, de-a lungul Șos. Virtuții), care va fi gata în vara acestui an.
Imediat după, ne apucăm de partea a treia și ultima”, mai precizează PS6.

Vezi si alte articole...