sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Accident între un scuter și o mașină pe strada Maica Domnului

Din OrasAccident între un scuter și o mașină pe strada Maica Domnului

Accident între un scuter și un autoturism a avut loc pe strada Maica Domnului din București, pe sensul către Lizeanu. Compania de Transport București (STB) a informat că două linii de tramvai au fost blocate pentru aproximativ o oră. Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, asociat site-ului Info Trafic România, a raportat în jurul orei 10:20 că a avut loc incidentul, iar la fața locului au intervenit echipaje de poliție și o ambulanță.

„Accident scuter cu auto pe Maica Domnului la 200 m de Lacul Tei, sens spre Lizeanu. Tramvaie blocate, politie si ambulanta”.

În consecință, liniile 16 și 36 au fost afectate și au rămas blocate timp de aproape o oră pe strada Maica Domnului ca urmare a incidentului. Tramvaiele au fost deviate în perioada cuprinsă între 09:35 și 10:33.

„Liniile 16 si 36 – blocate pe Str. Maica Domnului, pana in statia Alexandru cel Bun, pe sensul spre Sf. Vineri, respectiv spre Republica. Cauza: eveniment de circulatie terti. S-au aplicat masuri de deviere.

Liniile 16 si 36 functioneaza normal pe Str. Maica Domnului. Blocare si deviere: 58 minute (09:35-10:33)”.

Vezi si alte articole...