sâmbătă, decembrie 9, 2023

Accident între un scuter și o mașină pe strada Maica Domnului

Din OrasAccident între un scuter și o mașină pe strada Maica Domnului

Accident între un scuter și un autoturism a avut loc pe strada Maica Domnului din București, pe sensul către Lizeanu. Compania de Transport București (STB) a informat că două linii de tramvai au fost blocate pentru aproximativ o oră. Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, asociat site-ului Info Trafic România, a raportat în jurul orei 10:20 că a avut loc incidentul, iar la fața locului au intervenit echipaje de poliție și o ambulanță.

„Accident scuter cu auto pe Maica Domnului la 200 m de Lacul Tei, sens spre Lizeanu. Tramvaie blocate, politie si ambulanta”.

În consecință, liniile 16 și 36 au fost afectate și au rămas blocate timp de aproape o oră pe strada Maica Domnului ca urmare a incidentului. Tramvaiele au fost deviate în perioada cuprinsă între 09:35 și 10:33.

„Liniile 16 si 36 – blocate pe Str. Maica Domnului, pana in statia Alexandru cel Bun, pe sensul spre Sf. Vineri, respectiv spre Republica. Cauza: eveniment de circulatie terti. S-au aplicat masuri de deviere.

Liniile 16 si 36 functioneaza normal pe Str. Maica Domnului. Blocare si deviere: 58 minute (09:35-10:33)”.

Vezi si alte articole...