sâmbătă, aprilie 20, 2024

Adăpostul Speranța organizează sâmbătă, 30 martie, evenimentul „Tocăniță pentru toți Bobiță”

Din OrasAdăpostul Speranța organizează sâmbătă, 30 martie, evenimentul „Tocăniță pentru toți Bobiță”

În acest weekend, Virgil Ianțu va pregăti mâncare pentru aproape 500 de câini fără stăpân de la Adăpostul Speranța. Sâmbătă, 30 martie, va avea loc un eveniment în cadrul programului „Tocăniță pentru toți Bobiță”, având ca scop promovarea adopțiilor responsabile și a unei societăți prietenoase cu animalele de companie.

Evenimentul va fi desfășurat sâmbătă, 30 martie, între orele 9:30 și 13:00 și va fi deschis publicului larg. Fundația Adăpostul Speranța invită pe toți cei interesați să adopte un câine sau să ofere câteva ore din timpul lor pentru voluntariat în sprijinul animalelor.

Virgil Ianțu este invitat la acest eveniment și a declarat următoarele:

„Câinii sunt capabili de multă iubire și de emoții sincere, pe care le-am mai văzut doar la copii. Cred că prietenii patrupezi au rolul lor în societatea noastră și încurajez pe oricine să adopte și să le fie alături celor care salvează aceste ființe și au grijă de ele. Am și eu un câine acasă și știu cât de multă bucurie îți poate aduce și cum este mereu acolo pentru tine, indiferent dacă ai avut o zi grea, dacă ești trist, vesel sau abătut”.

În ziua de sâmbătă, vor fi distribuite peste 500 de porții de mâncare caldă, preparată în adăpost. Participanții la eveniment vor avea ocazia să se implice în diverse activități prin care să interacționeze cu câinii.

Anca Tomescu, reprezentanta Adăpostului Speranța, a comunicat următoarele:

„Prin evenimentele noastre vrem să atragem atenția asupra acestor suflete minunate, care ne aduc multă energie pozitivă. Cu toate că drumul nostru nu este unul ușor, ne motivează susținerea pe care o avem din partea persoanelor publice, iubitori de animale, așa cum este Virgil Ianțu. Ne bucurăm să-l avem alături de noi și vom face o tocăniță pe cinste în acest week-end. Celor de acasă le transmit să vină, să adopte, să doneze și să se bucure de câteva ore în compania câinilor noștri. Prezența voastră este importantă, pentru că mesajul transmis împreună este unul mult mai puternic”.

La adăpostul Speranța găzduiește o varietate de câini, inclusiv câini seniori și pui. Printre aceștia se numără și câini în vârstă de peste 20 de ani sau câini paraplegici, care necesită îngrijire specială.

Interacțiunea cu câinii este benefică atât pentru animale, cât și pentru oameni. Adăpostul Speranța adăpostește câini salvați de pe străzi, care sunt tratați, sterilizați și microcipați în propriile lor clinici.

Câinii beneficiază de un mediu prietenos, cu acces la zone de joacă, spații și alte facilități din adăpost, până când li se găsește o familie potrivită.

Prin programul „Tocăniță pentru toți Bobiță”, Adăpostul Speranța își propune să aducă oamenii mai aproape de animale și să contribuie la dezvoltarea unei societăți prietenoase cu animalele, în care câinii sunt tratați ca membri ai familiei.

Vezi si alte articole...