miercuri, mai 29, 2024

ADP Sectorul 2 a început scoaterea gardurilor de la curțile blocurilor

Din OrasADP Sectorul 2 a început scoaterea gardurilor de la curțile blocurilor

Primăria Sectorului 2 a demarat un proces de înlăturare a gardurilor din curțile de bloc din zonă, începând cu Strada Oborul Nou. Această operațiune a fost deja inițiată de către Administrația Domeniului Public Sector 2 (ADP S2).

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 2, locuitorii sunt informați că gardurile care delimitează spațiile verzi, inclusiv curțile blocurilor din aria administrată, vor fi eliminate.

„Îndepărtăm gardurile vechi, ruginte și inestetice și amenajăm spații verzi deschise, luminoase, care dau o stare de bine.

Fără garduri, aceste spații sunt și mai ușor de îngrijit și de întreținut, plus că estetic arată foarte bine”.

Operațiunea de înlăturare a gardurilor a început deja pe Strada Oborul Nou, unde personalul Administrației Domeniului Public Sector 2 a intervenit. Gardurile metalice au fost demontate, iar acum au loc lucrări pentru instalarea sistemelor de irigații, esențiale pentru îngrijirea vegetației.

Șanțurile destinate montării tubulaturii pentru irigații au fost săpate, iar în paralel se pregătește terenul pentru amenajarea spațiilor verzi. În același timp, pe Strada Precupeții Vechi se efectuează lucrări de reabilitare și modernizare. Primăria Sectorului 2 a anunțat că trotuarele au fost decopertate, s-a turnat betonul și s-au instalat pavelele, iar bordurile au fost montate.

Primarul Radu Mihaiu promite că Sectorul 2 va deveni un oraș modern:

„Felul în care arată străzile și trotuarele pe care mergi spune totul despre un oraș. Anul acesta investim aproximativ 200 de milioane de lei în străzi. Facem pași înainte până ajungem acolo unde ne este locul: un oraș modern, european”.

Personalul Administrației Domeniului Public Sector 2 desfășoară lucrări pe 15 străzi din sectorul respectiv. În plus, sunt în curs de desfășurare și lucrări de întreținere a spațiilor verzi, precum și de sistematizare rutieră.

Vezi si alte articole...