duminică, aprilie 14, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Alianță neașteptată între ultrașii Steaua și Dinamo împotriva abuzurilor statului

MedicalAlianță neașteptată între ultrașii Steaua și Dinamo împotriva abuzurilor statului

Ultimele acțiuni de sorginte stalinistă ale instituțiilor de forță ale statului român împotriva suporterilor, au determinat peluzele Sud Steaua și Sud Dinamo să facă front comun!

„Dincolo de orice rivalitate în peluze sau pe străzi, în fața abuzurilor suntem ținte comune. Da, suntem rivali, dar când vine vorba despre idealuri, putem să stăm umăr lângă umăr”, au anunțat suporterii pe Facebook.

Aceștia au indicat și ce a dus la decizia de face front comun, respectiv „coregrafii interzise pe motive incerte, mesaje oprite din considerente necomunicate, abuzuri în viețile și în casele noastre dis-de-dimineață, judecăți preferențiale, piedici din partea statului”.

Ultrașii din cele două peluze consideră că „Deși e 2024 acum, prea multe ne amintesc de vremurile de dinainte de​ ​’89”, dar anunță ferm că nu vor renunța la acest stil de viață și la a-și încuraja echipele favorite.

Postarea a strâns în doar 25 de minute peste 500 de aprecieri, peste 130 de distribuiri și numeroase mesaje de susținere, precum „În sfârșit ..mai bine mai târziu decât niciodată”, sau „Divizați de culori, uniți de valori!”.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul Alianță neașteptată între ultrașii Steaua și Dinamo împotriva abuzurilor statului apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Vezi si alte articole...