luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Altex dă startul campaniei Black Friday

EconomieAltex dă startul campaniei Black Friday

Altex, liderul pieţei electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiţie, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie. Până pe 24 aprilie, Altex oferă clienţilor reduceri de până la 50%, la numeroase produse care pot fi achiziţionate din magazinele fizice Altex şi Media Galaxy, online pe altex.ro şi mediagalaxy.ro şi în aplicaţia Altex.

”Ne bucurăm să anunţăm lansarea Black Friday de Primăvară, un eveniment de shopping in care aducem cele mai atractive oferte la o gama variata de produse. Recomandăm tuturor clienţilor să isi instaleze aplicaţia Altex şi să-şi actualizeze datele pentru a profita primii de cele mai bune oferte. Echipa noastră din magazine este pregătită să ofere asistenţă şi consultanţă în procesul de selecţie şi cumpărare”, spune Raul Filip, director de achiziţii Altex România.

În perioada 18-24 aprilie, Altex oferă clienţilor reduceri de pana la 40% la electrocasnice, climatizare, mobilier, produse de ingrijire personala, cosmetice dar si la trotinete electrice, sanitare, bricolaj şi detergenţi. De asemenea, în perioada campaniei de Black Friday de primavara, produsele din categoriile gaming si entertainment vor beneficia de reduceri de până la 35%, la fel ca cele din gama de produse pentru copii si jucarii. Televizioarele şi produsele audio-video vor beneficia de o reducere de până la 30%, iar telefoanele, tabletele şi smartwatch-uri vor avea o reducere de până la 30%. Iar la achiziţionarea produselor din gama de băuturi şi cafea, clienţii beneficiază de reduceri de până la 50%.

Pentru produsele voluminoase, Altex pune la dispoziţia clienţilor săi serviciul de livrare cu doi oameni. De asemenea, clienţii au posibilitatea să aleagă să îşi rezerve produsele dorite în magazin, iar acestea vor fi livrate în aceeaşi zi.

Clienţii pot beneficia de servicii de finanţare flexibile asigurate de Credex direct in magazine, dar şi până la 30 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Reducerile încep mâine, 18 aprilie, la ora 07.00 dimineaţa în aplicaţia Altex. Incepand cu ora 09:00, promotiile vor fi disponibile si pe altex.ro si mediagalaxy.ro.

Vezi si alte articole...