sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Andreea Esca, dezvăluiri incendiare despre prima noapte de dragoste: „Mi-a spus că nu mai putem fi împreună dacă nu mă culc cu el!”

MedicalAndreea Esca, dezvăluiri incendiare despre prima noapte de dragoste: „Mi-a spus că nu mai putem fi împreună dacă nu mă culc cu el!”

Andreea Esca, prezentatoarea vedetă a buletinului de știri de la Pro TV, a făcut dezvăluiri picante despre prima ei noapte de dragoste. Andreea, în vârstă de 46 de ani, a publicat în urmă cu mai mulți ani o carte autobiografică, în care a abordat subiecte intime, inclusiv momentul întâlnirii cu soțul ei, Alexandre Eram.

Andreea Esca, forțată de Alexandre?

Potrivit declarațiilor Andreei Esca, în timpul primei lor întâlniri, Alexandre i-ar fi cerut să facă s. cu el, altfel nu ar mai putea fi împreună. „Mi-a spus că nu mai putem fi împreună dacă nu mă culc cu el”, a declarat Andreea pentru presa tabloidă.

Andreea Esca, în vârstă de 46 de ani, a publicat în urmă cu mai mulți ani o carte autobiografică, carte în care a abordat mai multe subiecte intime, inclusiv prima noapte de dragoste: „Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor și care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…)

Ce a spus Andreea Esca de salariul ei fabulos?

Andreea Esca nu s-a ferit să vorbească și despre alte subiecte intime în trecut. Vedeta Pro TV a răspuns de-a lungul timpului la cele mai incomode întrebări, inclusiv despre salariul ei și preferințele s–uale. Andreea a povestit că este căsătorită cu Alexandre Eram de aproape două decenii și au împreună doi copii, Alexia și Aris.

Eu, de exemplu, aveam obsesia asta. Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment… Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit”, – a scris Andreea Esca în cartea sa.

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezențe din lumea mondenă autohtonă, fiind cunoscută pentru sinceritatea și dezinvoltura sa în declarații. Dacă vreți să aflați mai multe despre viața personală a celebrei jurnaliste, nu ratați știrea incendiară despre prima ei noapte de dragoste!

 

Vezi si alte articole...