miercuri, iulie 17, 2024

Andrew Tate, în pericol de când a fost arestat. Amenințările sunt la ordinea zilei. „Încearcă să-ți închidă gura”

ActualitateAndrew Tate, în pericol de când a fost arestat. Amenințările sunt la ordinea zilei. „Încearcă să-ți închidă gura”

Andrew Tate și fratele său, Tristan, au fost arestați și și-au petrecut Revelionul în spatele gratiilor. Mai mult, acesta a declarat că este în mare pericol și că sunt multe persoane care îi vor răul.

Andrew Tate și fratele său, Tristan, nu au mai putut face petrecere de Revelion pentru că au fost arestați. Acum, aceștia au declarat că se tem pentru viața lor și că ar putea să fie uciși sau să aibă probleme mai grave.

Fratele lui Tristan, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a declarat că este o victimă a unei societăți secrete care a făcut tot posibilul pentru a-l trimite în spatele gratiilor pe nedrept. El a mai spus că va fi ucis de dușmanii lui și că nimeni nu vrea să-l apere.

„Deja mi-au dat câteva avertismente. Sunt acum în punctul în care cred cu adevărat că vor încerca să mă omoare. Înțeleg că ai parte de trei greșeli în jocul ăsta. După prima încearcă să-ți închidă gura și să te discrediteze, ceea ce tocmai mi s-a întâmplat. După a doua greșeală încearcă să te bage la închisoare fără niciun motiv, iar la a treia greșeală te omoară. Deja mi-am irosit o greșeală și cred cu fermitate că vor încerca să mă omoare”, a spus Andrew Tate, în clipul video care circulă în mediul online.

Frații Tate au fost arestați pentru 30 de zile

Cei doi frați milionari, Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv. Mai mult, au fost emise alte mandate de arestare și pentru două femei bănuite de complicitate. Decizia arestării fraților Tate a fost luată de un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul București. Avocații lor au anunțat că decizia magistraților a fost deja contestată și că va începe un proces în 2023.

Hotărârea judecătorilor este executorie, ceea ce înseamnă că va fi aplicată imediat. Procesul a durat mai multe ore, iar pe lângă mandatele de arestare ale celor doi au fost emise și alte mandate de arestare pentru două femei bănuite de complicitate în acest caz. Este vorba chiar de o polițistă.

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special onlyfans.

Vezi si alte articole...