duminică, mai 26, 2024

Andrew Tate, scos din arest și dus la spital. Ce problemă medicală ar fi invocat

ActualitateAndrew Tate, scos din arest și dus la spital. Ce problemă medicală ar fi invocat

Andrew Tate, aflat alături de fratele său în arest preventiv pentru trafic de persoane și viol, a cerut să fie dus la spital pentru analize, invocând o boală mai veche.

Andrew Tate a ajuns la spital

Sursele Observator News susțin că ar fi vorba de nodul pulmonar, pentru care milionarul influencer ar cerut să i se facă o biopsie.

„A acuzat şi o stare de sanatate precara in arest si era necesar si un control. Este vorba despre o problema de sanatate foarte serioasa anterioara luarii masurii arestului preventiv si care necesita o supraveghere cu totul speciala”, a declarat Octavian Gliga, unul dintre avocaţii fraţilor Tate.

Andrew a fost dus sub supravegherea polițiștilor de la arestul central la un spital din București. Acolo i s-au făcut mai multe analize, apoi a fost dus înapoi în arestul Poliției Capitalei.

Andrew și Tristan Tate află marți dacă scapă de arest

Marți, Andrew și Tristan Tate vor ajunge în fața judecătorilor, pentru a-i convinge să ridice măsura arestului.

Între timp, cei doi s-au plâns ambasadelor Statelor Unite și Marii Britanii că nu au avut acces la dosar. De precizat că ancheta polițiștilor români a pornit de la un semnal de alarmă tras chiar de Ambasada SUA, una dintre victimele fraților fiind că tânără americancă. Potrivit Observator News, cei doi au fost vizitaţi, în arest, de reprezentanţi ai Ambasadei Marii Britanii.

Avocatul lor va cere reaudierea victimelor. Procurorii au identificat până acum şase victime, fete care ar fi fost racolate prin metoda loverboy şi obligate să facă videochat.

Vezi si alte articole...