joi, mai 23, 2024

Andrew Tate și polițista rămân după gratii, judecătorii le-au respins solicitarea de eliberare din arest. Frații milionari se întorc la „bang, bang” și „boom, boom”

ActualitateAndrew Tate și polițista rămân după gratii, judecătorii le-au respins solicitarea de eliberare din arest. Frații milionari se întorc la „bang, bang” și „boom, boom”

Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti noapte, dupa audieri care au durat peste cinci ore, cererea fratilor Andrew si Tristan Tate de a fi eliberati din arest.

Sedinta de judecata s-a desfasurat cu usile inchise.

Andrew Tate a aparut, marti, in fata judecatorilor cu un exemplar din Coran in maini. El le-a cerut sa fie eliberat din arest preventiv, alaturi de fratele sau, Tristan, si de cele doua complice romance.

Conform posturilor Antena 1 si Romania TV, fratii Tate au sustinut ca ar trebui sa fie eliberati din arest intrucat „au copii cu mai multe femei” in Romania.
Andrew
Andrew Tate a coborat din duba avand un Coran in maini.

In varsta de 32 de ani, Luana Radu este una dintre persoanele apropiate de Andrew si Tristan Tate. Legata de ea cu catuse s-a aflat Georgiana Naghel, iubita lui Andrew Tate.

In urma cu 8 ani, Luana Radu lucra la Sectia 7 de Politie din Capitala, insa a renuntat la cariera pentru a se dedica videochatului. Luana Radu a absolvit Academia Romana de Politie si a fost ofiter de politie aproximativ patru ani, inainte de a demisiona in 2014 pentru a face bani din videochat. Potrivit ultimei declaratii de avere din 2014, tanara avea mai putin de 400 de euro pe numele ei.

Dupa ce a intrat in domeniul videochatului, ea i-a intalnit pe fratii Tate si a devenit, in cele din urma, asistenta lor.

Luana Radu se ocupa cu administrarea afacerilor online ale acestora, care valorau milioane de lire sterline.
Andrew

Alaturi de Luana Radu, a fost arestata Georgiana Naghel, iubita lui Andrew Tate.

Politia le suspecteaza pe cele doua ca ar fi complice la constrangerea a cel putin sase femei pentru a crea continut pornografic in mediul online. Luana Radu si Georgiana Naghel le-ar fi tinut pe victime in casa „ca pe niste prizonieri”, scrie Daily Mail.

Georgiana Naghel, in varsta de 28 de ani, s-a nascut in Bucuresti si a crescut in Tunari. L-a cunoscut pe Andrew Tate in urma cu cinci ani, iar cei doi aveau sa devina un cuplu foarte cunoscut in cele mai exclusiviste cluburi din Capitala.

O sursa din Politie a declarat pentru Daily Mail ca Georgiana Naghel si Luana Radu ar fi fost locotenentii fratilor Tate. „Aceste doua femei sunt locotenentii de incredere ai lui Tate si ingerii lui. Sunt o parte importanta a infractiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat ca femeile care erau tinute impotriva vointei lor au facut ceea ce li s-a spus. Fratii Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infractiuni, la fel si aceste doua femei. Traiesc o viata fantastica, ce nu este in concordanta cu pozitia lor financiara.”

Georgiana Naghel si Luana Radu sunt acuzate, alaturi de fratii Andrew si Tristan Tate, de trafic de fiinte umane, viol si formarea unei grupari de crima organizata. Joi seara, pe 30 decembrie, acestia au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Inquam Photos: Octav Ganea

Vezi si alte articole...