miercuri, iunie 19, 2024

Antonia, furioasă pentru felul în care Liviu a câștigat task-ul Cabinei Telefonice. Ce s-a întâmplat

MedicalAntonia, furioasă pentru felul în care Liviu a câștigat task-ul Cabinei Telefonice. Ce s-a întâmplat

În urma task-ului Cabina Telefonică, câștigătorul a fost desemnat Liviu, iar acest lucru a dezamăgit-o pe Antonia pentru că I s-a părut nedrept.

La ora 06:25, mai rămăseseră în cabină doar Antonia, Liviu și Cristian.

La ora 07:38 task-ul a sfârșit după ce Antonia a ieșit din cabină la 07:37 și Cristian a urmat-o. Cuplul format din Cristian și Antonia a fost dezamăgit pentru că nu s-au dat și imaginile când Liviu a pus piciorul jos atunci când s-a dezachilibrat.

Antonia complet revoltată pentru că Liviu a încălcat regulamentul

Antonia a adresat cuvinte urâte și la adresa trust-ului emisiunii, spunând că Liviu și Delia sunt favorizați și că ei vor fi cuplul câștigător al sezonului.

Cristian a încercat să o calmeze, dar Antonia era foarte nervoasă și a început să plângă. Cristian și el spunea că nu i se pare corect că a câștigat Liviu și nu vrea să mai doarmă cu el în cameră.

Antonia era extrem de supărată pentru că Liviu a încălcat regulamentul și părea că acest lucru a fost trecut cu vederea de echipa Mireasa.

“Nu e ăla momentul. Să câștige Liviu și Delia, că asta vreți de fapt”, a zis Antonia.

“Hai mă lăsați-mă cu vrăjeala asta”, a zis Cristian.

“L-am văzut când a pus piciorul!”, a strigat Antonia.

“Hai mă că eu nu mai stau! Îmi fac bagajul și plec. Gata. Stai liniștit că nu știu dacă ai câștigat. Eu nu mai joc nimic”, a mai spus Cristian.

“A pus talpa pe jos, frate! Că l-am văzut! Nu sunt chioară. (…) Toți au avantaje, pe mine mă sună proasta aia. Foarte corect!”, a mai adăugat Antonia.

În timpul emisiei live, Simona a zis că e revoltată pentru felul în care Antonia a vorbit despre emisiune.

“Acolo în spate sunt o armată de oameni care au luat frame cu frame. Te-ai gândit vreo clipă? Nu, pentru că în mintea ta, noi toți, ne-am adunat toți aici în Buftea să îi scoatem pe ei câștigători. Pe bune? Că tu chiar crezi chestiile astea și asta e nasol pentru că tu de fapt te alimentezi pe tine. Tu îl alimentezi pe omul de lângă tine. Tu ești propriul tău dușman. Tu nu ai dușmani aici”, i-a transmis Simona, fiind foarte revoltată.

Vezi si alte articole...