sâmbătă, iunie 15, 2024

Antonio, mărul discordiei între Anemona și Maria? Ceartă în toată regula între cele două!

MedicalAntonio, mărul discordiei între Anemona și Maria? Ceartă în toată regula între cele două!

Anemona și Maria de la Mireasa sezon 7 s-au certat serios. Prima o acuză pe a doua că aleargă după Antonio și că vrea să pară ce nu este. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

”Faptul că pozezi în victimă poate prinde afară, dar nu aici”, a zis Anemona. Atunci Irina a intervenit și a spus că răutăți au existat de ambele părți.

Antonio, mărul discordiei între Anemona și Maria?

Anemona a replicat că nu ar face gesturile Mariei, precizând că aceasta a mers la Antonio și s-a deschis la pantaloni în fața lui. ”Mamă ce urât face. Ce te chinuie la ora asta?”, a zis Maria.

Anemona și-a continuat atacul. ”Păcat că nu aveți nimic de împărțit”, a intervenit Cătălina.

Însă cele două au continuat discuția. Anemona a început să o imite pe Maria și i-a reamintit că începe discuții despre Antonio, deși susține sus și tare că nu vrea să vorbească despre el.

”Eram lângă voi când încercai să te bagi în seamă cu el”, a zis fata. Maria i-a zis să-l ia și să se spele pe cap cu Antonio.

Anemona a reușit să o scoată din sărite pe Maria, care a început să țipe. O seară mai târziu, Antonio voia să știe ce au avut de împărțit. Concurenta i-a spus că Maria duce vorba de colo colo: ”Maria e vocea de pe fundal a Irinei”.

În același timp, Maria îi spunea Irinei că nu vrea nimic cu Antonio și că Anemona e perversă.

”Să mă lase dracu în pace cu Antonio. Nu-mi pasă, nu aș da doi bani pe el. Am avut două relații cu doi oameni pe care i-am iubit. Probabil dacă eram afară, a doua zi nici nu știam cine e ăsta”, a mai spus concurenta, în discuția cu Irina.

În emisia live din 15 mai 2023, Anemona i-a zis că Maria se dă cine nu e. ”De ce te dai atât de sfântă? Nu-mi place atitudinea ta. Te duci să bagi fitile de la Irina la mine.”, a explicat fata.

Vezi si alte articole...