sâmbătă, decembrie 9, 2023

ASPA organizează un nou târg de adopții la Muzeul Copiilor – PROEDUS, în acest weekend

Din OrasASPA organizează un nou târg de adopții la Muzeul Copiilor – PROEDUS, în acest weekend

În acest weekend, ASPA desfășoară un nou târg de adopții la Muzeul Copiilor – PROEDUS. Cățeii proveniți din centrele de adopții așteaptă cu nerăbdare să își găsească noile familii. Târgul va avea loc sâmbătă, 11 noiembrie, în intervalul orar 10:00-15:00.

„Pregătim un nou târg de adopții! 🥳

Sâmbătă, 11 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 15:00, căței din centrele de adopții ASPA vă așteptă să-i ADOPTAȚI!” 🐶

Muzeul Copiilor – PROEDUS va găzdui acest eveniment, fiind situat pe Bulevardul Decebal, nr. 11, în Sectorul 3. Sponsori importanți au pregătit numeroase surprize atât pentru cățeii care vor fi adoptați, cât și pentru noii posesori. Printre acestea se numără voucher de reducere pentru hrană, recompense de la Pedigree Romania, ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club, medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar, precum și oferte de la Starbucks Romania.

Voluntarii PROEDUS vor fi prezenți la târgul de adopții pentru a oferi sprijin și informații. ASPA încurajează comunitatea bucureșteană să participe și să ofere un cămin cățeilor care așteaptă cu nerăbdare să fie adoptați.

„Așadar, veniți să adoptați! Cățeii au toate procedurile legale îndeplinite, iar adopțiile sunt GRATUITE!” 🐶❤

La târgul de adopții desfășurat pe 28 octombrie, din cei 15 căței prezenți, 11 au găsit noi familii care să îi adopte.

„11 dintre cei 15 căței prezenți la târgul de adopții organizat ieri la Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan Bucuresti și-au petrecut deja prima zi alături de adoptatorii lor. Urmează alte câteva zile de acomodare pentru ei, care necesită răbdare și înțelegere din partea familiilor care i-au primit în mijlocul lor”.

Vezi si alte articole...