sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Aspectul zonei Melinești din București după plantarea a sute de copaci s-a schimbat

Din OrasAspectul zonei Melinești din București după plantarea a sute de copaci s-a schimbat

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, anunță finalizarea lucrărilor de regenerare urbană în zona Melinești, prin plantarea a sute de pomi. Acesta informează locuitorii despre noile investiții efectuate în zonă, care au inclus nu numai plantarea de copaci, dar și alte lucrări precum:

  • reabilitareai blocurilor,
  • asfaltarea străzilor,
  • crearea de locuri de parcare,
  • schimbarea iluminatului public,
  • montarea unui sistem de supraveghere video,
  • crearea de noi locuri de joacă și de relaxare,
  • racordarea la rețeaua de gaze.

Interviul luat celor care locuiesc în zona Melinești este dovada clară că oamenilor le plac schimbările vizibile realizate în cadrul regenerării urbane.  Când au fost întrebați despre schimbările ce au avut loc, aceștia au declarat că aproape nu recunosc zona.

Ei se bucură, mai ales de reabilitarea spațiilor verzi și de racordarea la rețeaua de gaze, o reală nevoie în Sectorul 4, dar și în restul Capitalei. Totodată, locuitorii din zona Melinești ca această zonă să rămână la fel de frumoasă și să se mențină curățenia.

Edilul Daniel Băluță, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, le mulțumește doamnelor Nuța și Dumitra. Aceste două doamne au dat o mână de ajutor la plantarea sutelor de pomi din zona vizată a Sectorului 4. De asemenea, alături de alți locuitori din zonă, au grijă permament  de menținerea bunăstării parcurilor destinate comunității.

„Cu o crenguță verde nu se face primăvară, însă din aceste mâini muncite ies lucruri frumoase în Sectorul 4”, a afirmat primarul Daniel Băluță pe Facebook.

Vezi si alte articole...