vineri, aprilie 19, 2024

Astăzi, 4 aprilie, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, îi așteaptă pe bucureșteni la o nouă ședință la intersecția dintre străzile Viitorului și Ardeleni

Din OrasAstăzi, 4 aprilie, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, îi așteaptă pe bucureșteni la o nouă ședință la intersecția dintre străzile Viitorului și Ardeleni

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a informat bucureștenii că în această săptămână va avea loc o nouă ședință de sector. Aceasta este programată pentru joi, pe data de 4 aprilie 2024, și va avea loc la intersecția străzilor Viitorului și Ardeleni.

Conform obiceiului său, Radu Mihaiu va organiza o întâlnire cu cetățenii și în această săptămână. În mod specific, locuitorii care doresc să discute și să împărtășească preocupările lor cu primarul sectorului 2 sunt invitați joi, începând cu ora 18:00.

Locul de întâlnire pentru această ședință de sector este intersecția străzilor Viitorului și Ardeleni, conform informațiilor furnizate de primar. Toate persoanele interesate de bunăstarea sectorului sunt așteptate și încurajate să discute problemele cu care se confruntă în viața lor de zi cu zi. În plus, se va încerca identificarea soluțiilor adecvate pentru acestea.

Administrația publică a pregătit o serie de subiecte pe baza cărora se vor desfășura discuțiile din cadrul întâlnirii cu primarul. Aceste subiecte includ infrastructura, curățenia și controlul, spațiile verzi, precum și proiectele referitoare la amenajarea unei piețe.

În cadrul întâlnirii, cetățenii vor fi informați despre proiectele deja în derulare și despre cele planificate pentru viitor de către Primărie. Se va căuta să se găsească cele mai bune soluții pentru remedierea problemelor care îi afectează pe locuitorii Sectorului 2. Radu Mihaiu a subliniat că acest eveniment este o oportunitate de dialog deschis și transparent între administrație și comunitate.

„Cei care locuiți în proximitate sunteți așteptați să vă expuneți opiniile cu privire la bunul mers al comunității noastre”.

Vezi si alte articole...